Prestarea serviciilor de asistență

Pentru mai multă siguranță și eficiență
Tehnicienii de service Linde

Clienții care aleg un utilaj de la Linde Material Handling se pot baza pe servicii fiabile și disponibile prompt. Cu peste 8.500 de tehnicieni de service la aproximativ 700 de locații din întreaga lume, serviciile de asistență sunt o componentă cheie a ofertei Linde. Serviciile noastre pentru tehnologia, dotările, siguranța și utilizarea eficientă a stivuitoarelor dvs. și a sistemelor de transport fără operator asigură cea mai bună disponibilitate a flotei, cresc siguranța operațională și reduc costurile. Linde oferă următoarele servicii de asistență în toată lumea.

Întreținere și reparații

Pentru disponibilitate maximă și eficiență ridicată a flotei, oferim service comprehensiv pentru întreținerea și repararea stivuitoarelor Linde și a sistemelor de transport fără operator.

Mai multe informații

Piese de schimb originale

Indiferent că este vorba de stivuitoare și echipamente de depozitare sau utilaje automate, serviciul de piese de schimb Linde livrează în permanență, oriunde în lume și, de obicei, a doua zi.

Mai multe informații

Modernizare și accesorii

Modernizările și accesoriile de la Linde aduc stivuitoarele și echipamentele de depozitare la nivelul celei mai noi tehnologii și le fac mai sigure, mai eficiente și mai convenabile.

Mai multe informații

Servicii de tehnologie și siguranță

Preluăm inspecțiile legale aferente stivuitoarelor Linde și sistemelor de rafturi și oferim consultanță și servicii suplimentare legate de intralogistică.

Mai multe informații