Soluții de intralogistică și automatizare pentru dvs.

Totul într-un flux perfect
Ilustrarea proceselor într-un depozit schematic

Automatizarea scalabilă și rentabilă este unul dintre elementele esențiale ale unui flux optim de materiale. Automatizarea garantează procese constante, eficiente și flexibile. Acestea îmbunătățesc termenele de livrare a mărfurilor și contribuie la minimizarea nivelului daunelor aduse personalului, bunurilor și infrastructurii. Cu echipamentele automate, tehnologie de ultimă generație și consultanță completă privind fluxul de materiale, vă sprijinim în exploatarea pe deplin a potențialului dvs. economic. De la intrarea până la ieșirea mărfurilor, analizăm secțiuni de proces individuale sau fluxuri complete de materiale pe baza înțelegerii noastre holiste a intralogisticii. Indiferent dacă este un sistem existent sau un proiect nou: sarcina automatizării este întotdeauna maximizarea câștigurilor de eficiență. Oferta noastră nu se limitează la echipamentele noastre automate. Împreună cu companiile noastre partenere, oferim tot ce este necesar pentru automatizarea proceselor dvs.

Soluții de automatizare personalizate

Cu soluțiile de automatizare de la Linde, puteți adapta fluxurile de materiale pentru o eficiență maximă. Pe de o parte, vă oferim pachete de soluții standardizate care asigură companiilor din diverse domenii o intrare scalabilă și rentabilă în lumea proceselor logistice automate. Pe de altă parte, vă oferim consultanță cu privire la procesele dvs. individuale pe baza provocărilor dvs. specifice. În ultimii ani am implementat sute de proiecte de automatizare într-o mare varietate de domenii din întreaga lume. În funcție de aria de utilizare, avem o aplicație personalizată pentru automatizarea parțială sau completă a proceselor. Specialiștii noștri sunt pregătiți să vă sprijine în planificarea, implementarea și punerea în funcțiune a proceselor dvs. automatizate de depozitare și transport.

Stivuitoare automatizate

Economice și sigure: Stivuitoarele autonome din gama Matic de la Linde Material Handling operează cu tehnologie de geo-navigație.

Aflați mai multe

Partener pentru fluxul dvs. de materiale

Linde Material Handling este un partener de încredere pentru optimizarea completă a fluxurilor de materiale. Experții noștri în intralogistică și automatizare vă însoțesc de la analiza situației actuale până la punerea în funcțiune a unei soluții de flux de materiale exact adaptate cerințelor dvs.

Aflați mai multe