Închiriere pe termen scurt

Calitate la cerere
Livrarea stivuitoarelor de închiriat

Fii pregătit pentru perioade de vârf neașteptate

Registrele de comenzi sunt pline, trebuie acoperit vârful de sezon sau un eveniment bate la ușă? Problema constă în acoperirea cât mai lină a volumului suplimentar de muncă pentru personal și utilaje. Cu oferta de închiriere pe termen scurt „Serviciul de închiriere Linde”, companiile au un partener de încredere disponibil în permanență. Așadar, vă puteți baza pe faptul că stivuitorul potrivit, echipamentul necesar pentru depozit sau flota dorită sunt de ultimă generație și sunt disponibile la standardul de calitate Linde.

Soluții individuale și flexibile

Serviciul de închiriere Linde nu numai că include livrarea rapidă a stivuitoarelor și a echipamentelor necesare, dar asigură și consilierea și flexibilitatea necesare atât înainte, cât și ulterior plasării comenzii. Astfel companiile pot profita de soluțiile noastre flexibile, în aceste perioade extrem de aglomerate.

Acest lucru vă permite să reacționați corespunzător și economic la cerințele suplimentare, la schimbările de ultim moment și la evenimentele imprevizibile. Deoarece oriunde găsiți o reprezentanță Linde, există flote speciale pentru închiriere pe termen scurt, adaptate cerințelor clienților locali.

Această abordare combină standarde globale și oferte orientate local pentru a crea o soluție adecvată - cu opțiuni flexibile de închiriere de la o zi la un an. Un alt avantaj al acestei oferte: „Serviciul de închiriere Linde” este și un mod practic și necomplicat de a testa un stivuitor Linde.

Consultanță pentru închirierea unui stivuitor

Calitate și performanță

Dacă aveți multe mărfuri de organizat, aveți nevoie de o tehnologie fiabilă, orientată către condițiile de operare ale companiei. Indiferent dacă este vorba despre un stivuitor electric, motostivuitor sau alt vehicul logistic - flota de stivuitoare de închiriat de la Linde dispune întotdeauna de cea mai recentă tehnologie. Tehnicienii de service calificați de la Linde verifică și întrețin în mod regulat stivuitoarele din flota de închiriat, conform standardelor de înaltă calitate.

Linde asigură un proces comod și simplu. Aceasta înseamnă că ajutorul este disponibil rapid, mai ales în cazul fluctuațiilor pe termen scurt ale capacității. Datorită gamei largi de stivuitoare de închiriat de la Linde, companiile pot face față practic oricărei cerințe logistice cu promptitudine, asigurând astfel o operare lină și fără probleme.

Stivuitoare de închiriat în utilizare la Formula Student Race

Gama completă de soluții fiabile Linde

Pe lângă stivuitoare și echipamente de depozitare, serviciul de închiriere Linde vă oferă și utilaje speciale pentru utilizare temporară, în orice moment: stivuitoare pentru containere, stivuitoare speciale, platforme de lucru și accesorii. În acest fel, companiile își pot alcătui propria flotă funcțională.

Linde Material Handling asigură consultanță pe parcursul întregului proces: de la cererea de închiriere, la perioada de închiriere respectivă și până la returnarea stivuitoarelor închiriate. Aceasta face din Linde un partener de încredere pentru soluția potrivită de închiriere înainte, în timpul și după închirierea efectivă.

Înainte

Accesibilitate: Datorită rețelei ample de servicii de închiriere Linde, puteți găsi întotdeauna în apropiere o persoană de contact profesionistă.

Orientarea asupra soluției: Angajații Linde cu experiență determină rapid o soluție flexibilă pentru nevoile individuale, chiar și pentru cerințele speciale.

Expertiză în domeniu: Persoanele de contact Linde pentru închirierea unui stivuitor sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnologii, printr-o instruire periodică. În plus, consultanții cunosc cerințele specifice ale domeniului și oferă un sprijin competent în alegerea unui stivuitor.

Disponibilitate: Fiecare partener contractual Linde are la dispoziție o flotă de stivuitoare exclusiv pentru închirieri pe termen scurt, de la o zi la un an. Flota globală de stivuitoare de închiriat de la Linde cuprinde peste 50.000 de stivuitoare, astfel încât chiar și cerințele speciale pot fi satisfăcute cu ușurință.

Flexibilitate: Durata de închiriere este flexibilă în funcție de necesități: de la câteva ore sau o zi până la un an. Sunt posibile chiar și modificări spontane ale perioadei de închiriere convenite.

Pe parcurs

Rapiditate: Dacă este necesar, stivuitoarele dorite sunt disponibile în 24 de ore de la primirea comenzii. Linde organizează transportul rapid al stivuitoarelor de închiriat la termenul de livrare dorit, în mod convenabil și fără efort pentru client.

Fiabilitate: Un tehnician de service cu experiență, de la Linde, verifică stivuitoarele solicitate corespunzător, înainte de livrare. Drept urmare, stivuitoarele respectă întotdeauna standardele înalte Linde, precum și cerințele legale și de siguranță.

Adaptabilitate: Indiferent dacă se modifică cerințele pentru stivuitoarele închiriate sau perioada de închiriere necesară: serviciul de închiriere Linde oferă cea mai mare flexibilitate posibilă. Dacă doriți, un alt stivuitor este disponibil în orice moment sau perioada de închiriere poate fi scurtată sau extinsă fără birocrație.

Suport: Dacă este nevoie în mod spontan de ajutor sau dotări suplimentare în timpul închirierii, echipa de servicii de închiriere de la Linde este întotdeauna disponibilă pentru a oferi consultanță și asistență.

Ulterior

Garanție: Pentru flota sa de închiriat, Linde oferă tehnologie de primă clasă în condiții corecte. În acest fel evitați orice surprize neașteptate, chiar și după perioada de închiriere.

Transparență: Întregul proces și facturarea sunt simple și transparente. Reducem efortul administrativ la minimum.

Satisfacție: Organizând sondaje regulate la nivel european, ne dezvoltăm continuu gama și serviciile.

Avantajele serviciului de închiriere Linde pe scurt:

  • Diversitate:Cea mai mare flotă de închiriere pe termen scurt, cu peste 50.000 de stivuitoare în întreaga lume.
  • Proximitate: Rețea de servicii de închiriere la nivel european.
  • Alegere la fața locului: Parteneri locali Linde cu propria flotă de închiriere.
  • Flexibilitate:Perioadă de închiriere deschisă, de la o zi la un an.
  • Transport:Livrarea și ridicarea utilajelor de închiriat se organizează de către Linde, la cerere.
  • Asistență service: Service-ul Linde ajută întotdeauna și peste tot.
  • Accesorii:Accesorii diverse, baterii și încărcătoare.
  • Suport:Cursuri de instruire pentru operatori.
  • Achiziție în leasing:Închirierea este un mod simplu de a cunoaște stivuitorul, înainte de a-l cumpăra.


Accesibilitate

Datorită rețelei ample de servicii de închiriere Linde, puteți găsi întotdeauna în apropiere o persoană de contact.

Găsește propriul stivuitor de închiriat