Servicii de tehnologie și siguranță

Siguranță garantată
Consilieri de service Linde, la client în depozit

Siguranța stivuitoarelor nu numai că garantează o operare lină, dar este și o obligație legală în multe cazuri. Condițiile cadru corespunzătoare sunt în continuă schimbare. Linde Material Handling menține o imagine de ansamblu și efectuează inspecțiile prevăzute în timp util. Acestea includ, de exemplu, inspecțiile prevăzute în Europa în conformitate cu FEM 4.004, inspecțiile rafturilor și inspecțiile bateriilor și încărcătoarelor. În plus, Linde oferă service pentru pneuri în multe locuri, vă asigură consultanță cu privire la consumul optim de energie sau are grijă de curățarea eficientă a stivuitoarelor sau a echipamentelor de depozitare.

Siguranța legală cu revizia anuală

Organismele legale cer, în general, experților să inspecteze stivuitoarele și echipamentele de depozitare, cel puțin o dată pe an. În Europa, inspecțiile sunt specificate, de exemplu, conform cerințelor din ghidurile FEM 4.004. Implementarea FEM 4.004 este reglementată de legile proprii ale statului respectiv. Inspecțiile vizează toate elementele și funcțiile esențiale ale tuturor tipurilor de stivuitoare, precum și transpaleții manuali, macarale sau ascensoarele pentru ateliere. Până la 100 de puncte trebuie verificate în mod conștiincios, începând cu sistemele de ridicare, unitatea de propulsie și frâne, până la scaune, baterii și etichetare. Service-ul Linde are grijă de inspecția anuală completă - documentată în mod specific statului, profesionist și complet.

Pentru dvs. aceasta înseamnă:

  • siguranță legală completă
  • respectarea automată a specificațiilor producătorului
  • protecție durabilă și permanentă pentru angajații dvs.
  • o imagine de ansamblu a stării exacte a flotei
  • inspecții în timp util datorită serviciului de notificare

Experții Linde oferă, de asemenea, o recomandare cu privire la remedierea imediată a defectelor, pentru a evita posibilele daune. Prin urmare, inspecțiile sunt și mai valoroase.

Inspecțiile conformității rafturilor cu standardele: nicio deteriorare nu rămâne nedetectată

Culoarele adesea înguste din depozite fac din rafturi un punct tipic de coliziune pentru stivuitoare. În plus, acestea sunt deseori expuse la greutate mare, datorită mărfurilor. Din acest motiv, organismele legale au prevăzut și pentru rafturi inspecții periodice - în general la nivel mondial. Rafturile trebuie inspectate anual, de exemplu, pentru a detecta eventualele avarii, îndoituri sau asamblarea defectuoasă. În Europa, inspecția exactă este specificată în DIN EN 15635. Numeroși parteneri de service ai Linde se angajează să verifice conformitatea legală și normativă a rafturilor dvs. Inspecția are loc în timpul operării și nu atrage după sine întreruperi. În plus, vă vom ajuta, desigur, să remediați eventualele defecte.

Vedere a rafturilor prin plafonul de sticlă al unui stivuitor
Schimbarea pneurilor la un stivuitor Linde

Întotdeauna pregătit, cu service-ul pentru pneuri

Pneurile complet funcționale nu sunt cerute doar de lege, ci asigură și conducerea eficientă și sigură a stivuitorului. Service-ul pentru pneuri de la Linde are grijă ca acestea să fie schimbate cât mai rapid posibil. Folosind un cadru de înlocuire, pneul este instalat rapid, iar noi vă ajutăm să eliminați pneurile vechi, dacă doriți.

Bateriile testate trăiesc mai mult

Știați că bateria reprezintă aproximativ o treime din costul total al unui stivuitor electric? În consecință, este importantă o baterie funcțională și, mai ales, durabilă. Acesta este singurul mod de a evita costurile crescute. Întreținerea și curățarea necorespunzătoare pot degrada bateria, scurta autonomia stivuitorului și accelera descărcarea. Încărcările intermediare consumatoare de timp sunt apoi inevitabile. Cu ajutorul service-ului Linde pentru baterii, defectele pot fi detectate în stadiu incipient, durata de viață a bateriilor poate fi prelungită, perioada de inactivitate poate fi redusă la minimum și reparațiile costisitoare pot fi evitate.

Inspecția încărcătoarelor de baterii

Inspecția încărcătoarelor de baterii este, de asemenea, necesară prin lege. În plus, astfel crește longevitatea acestora și, astfel, și economia stivuitoarelor. La cerere, numeroși parteneri de service Linde verifică în mod regulat încărcătoarele. Așa dispuneți de garanția bateriilor încărcate în mod optim și, prin urmare, a unor stivuitoare eficiente și gata de utilizare.

Consultanța energetică economisește costuri

Consumul energetic este o problemă economică și în același timp relevantă pentru sustenabilitatea unei companii. Linde oferă consultanță pentru consumul de energie în numeroase locații, în funcție de condițiile de operare respective. Aceasta include, de exemplu, selectarea dimensiunii și tipului de baterie adecvat, precum și numărul de baterii și încărcătoare ce vor fi utilizate. În funcție de mediul de lucru, poate fi utilă utilizarea unei stații de încărcare centrale, de exemplu. Experții noștri vă vor ajuta să vă optimizați costurile energetice și să vă organizați alimentarea cu energie orientată spre viitor.

Ajutor zilnic cu placa de service pentru baterii

Pe lângă inspecțiile necesare, operatorii de stivuitoare pot contribui la întreținerea bateriilor în fiecare zi. În acest scop, panoul de service pentru baterii, de la Linde, oferă protecție și asistență la încărcarea zilnică și la verificarea bateriilor cu plumb. Cu ajutorul acestui panou, accesoriile necesare pentru întreținere, precum ochelarii de protecție, mănușile și dușul pentru ochi, sunt disponibile într-un punct central. De asemenea, oferă informații despre încărcarea bateriilor cu plumb în douăsprezece limbi. Cu panoul de service, creșteți siguranța stației de lucru și simplificați lucrările de îngrijire și întreținere a bateriei.

Contactați dealerul dvs. Linde pentru panoul de service
Angajat lucrând la panoul de service pentru baterii, de la Linde

Curățenia prelungește durata de viață

Curățarea stivuitoarelor sau a echipamentelor de depozitare pare adesea un subiect enervant pentru companii și de aceea este adesea neglijată. Fie angajații nu au timp, fie companiile preferă să evite costurile de curățare profesională. Cu toate acestea, economiile respective sunt făcute la capătul greșit. Necurățarea stivuitoarelor duce la pierderi mari în valoarea acestora. La urma urmei, o înfățișare îngrijită este un stimulent pentru angajați, care astfel se vor ocupa cu grijă de stivuitor. Murdăria crește, de asemenea, uzura.

Linde oferă curățare profesională, regulată a stivuitoarelor în multe locuri. Acest lucru scutește companiile și angajații de această obligație grea, iar stivuitoarele sunt întotdeauna curate și strălucitoare.