Soluții de intralogistică și automatizare pentru sectorul dumneavoastră de activitate

Soluția potrivită în orice situație
Stivuitoarele automatizate de la Linde Material Handling utilizate în depozit

Dezvoltarea rapidă a piețelor face să fie necesare ajustări masive în domeniul intralogisticii în toate sectoarele. Soluțiile de intralogistică automatizată de la Linde Material Handling ajută compania dumneavoastră să lucreze mai sigur, mai eficient și mai rentabil. Aveți aici o prezentare generală a diferitelor sectoare de activitate, a cerințelor acestora și a soluțiilor Linde deja implementate.

Inginerie mecanică și a instalațiilor

În ingineria mecanică și a instalațiilor, fluxul intern de materiale este cel care determină cât de eficient poate fi realizat procesul de producție. O importanță deosebită o are alimentarea permanentă cu material a liniilor de asamblare, unde intralogistica și producția se îmbină într-un proces continuu, dar flexibil. Mediile de producție interconectate și procesele automatizate reprezintă baza fabricii inteligente a viitorului. Exemplele noastre de aplicații ilustrează ce se poate face în prezent cu soluțiile Linde.

Heidelberger Druckmaschinen

Sector de activitate: Inginerie mecanică

Sarcină: Obținerea unei alimentări de producție sigure, eficiente și flexibile, cu cea mai bună utilizare posibilă a spațiului.

Soluția Linde: Proiectarea și realizarea unui depozit cu rafturi înalte și livrarea de dispozitive de transport la înălțime și de trenuri logistice.

Yanmar Compact Equipment Europe

Sector de activitate: Inginerie mecanică

Sarcină: Amenajarea unui centru logistic de înaltă performanță într-o veche hală de producție

Soluția Linde: Dezvoltarea și implementarea a unui concept holistic de rafturi și logistică și furnizarea dispozitivelor de transport adecvate pentru spații înguste.

Sectorul de producție

În sectorul de producție, misiunea strategică centrală a multor companii din prezent este să-și dezvolte propria competitivitate și să câștige cote de piață noi. Condițiile de bază pentru aceasta sunt procesele stabile de producție și distribuție, care pot furniza materiale în funcție de necesități, în orice moment. În multe cazuri, companiile se bazează deja pe procese automatizate sau semi-automatizate pentru a obține cele mai bune rezultate din procesul operativ. Exemplele noastre de aplicații ilustrează modul în care soluțiile Linde sprijină companiile în acest sens.

Poloplast

Sector de activitate: Sisteme de conducte din plastic și compuși polimerici

Sarcină: Automatizarea transportului de mărfuri între linia de ambalare și depozitul intermediar

Soluția Linde: Implementarea a doi transpaleți autonomi Linde L-MATIC cu geo-navigație și interconectarea infrastructurii

LINHARDT

Sector de activitate: Industria de ambalare

Sarcină: Înlocuirea stivuitoarelor electrice cu baterii plumb-acid existente în spațiul îngust, sporirea ergonomiei și a disponibilității.

Soluția Linde: Implementarea a două stivuitoare K Linde cu tehnologie Li-ION, BlueSpot™ și sistem de protecție a persoanelor, în combinație cu sistemul existent de gestionare a depozitului.

Wolf

Sector de activitate: Sisteme de încălzire, ventilație, climatizare și energie solară

Sarcină: Implementarea unei soluții de transport automatizat între depozitul de ambalare și zona de expediere

Soluția Linde: Furnizarea și instalarea unui transpalet autonom Linde L-MATIC

Massilly

Sector de activitate: Prelucrarea metalului

Sarcină: Automatizarea proceselor intralogistice cu sporirea simultană a siguranței și productivității

Soluția Linde: Implementarea transpaletului autonom Linde L-MATIC pentru transportul paleților.

Joma-Polytec

Sector de activitate: Sisteme de mase plastice

Sarcină: Automatizarea transportului între producție și pregătirea expediției

Soluția Linde: Implementarea transpaletului automatizat, fără operator, L-MATIC AC, inclusiv geo-navigație

Industria constructoare de mașini

Mai personalizată, mai inteligentă, mai durabilă: Nicio altă industrie nu se schimbă mai rapid decât industria auto. Pentru a îndeplini aceste cerințe, procesele de producție foarte eficiente ale producătorilor trebuie să devină și mai flexibile. Optimizarea fluxurilor interne de materiale prin automatizare și digitalizare sunt factori decisivi pentru succes. Studiile de caz de la clienții noștri din industria auto ilustrează modul în care soluțiile Linde susțin fluxul de producție prin automatizare și, în același timp, reduc costurile.

Opel

Sector de activitate: Industria auto

Sarcină: Planificarea și implementarea unui sistem de transport automatizat pentru alimentarea în etapa de asamblare

Soluția Linde: Soluție constând într-un tren logistic autonom Linde P-MATIC, cu diverse vagoane și geo-navigație

Industria chimică

Industria chimică a avut întotdeauna cerințe speciale în ceea ce privește intralogistica. Secvențele de proces rapide, fără probleme, și siguranța maximă pentru om și mașină merg mână în mână în cazul fluxurilor de material interne. Stivuitoarele cu protecție împotriva exploziei și soluțiile de automatizare foarte dezvoltate sunt componentele esențiale ale unei producții fără deranjamente și cu puține riscuri. Studiile noastre de caz arată cum soluțiile Linde susțin optim procesele producătorilor de substanțe chimice.

BASF

Sector de activitate: Industria chimică

Sarcină: Analiza, planificarea și implementarea unei soluții FTS pentru transportul paleților, precum și conectarea în rețea cu instalația de producție

Soluția Linde: Transpaletul automatizat cu control autonom Linde L-MATIC AC, cu geo-navigație inclusă

Industria electrotehnică

Industria electrotehnică este una dintre cele mai mari și totodată cele mai inovatoare ramuri economice din lume. Ca furnizor de componente, aceasta reprezintă o parte indispensabilă a lanțului de livrare global al industriei prelucrătoare. Pentru a fi la înălțimea acestei cerințe de performanță, companiile se bazează de obicei pe o rețea complexă de centre de logistică cel mai bine organizate. Digitalizarea și secvențele de proces automatizate oferă aici posibilități variate de sporire a eficienței. Soluțiile Linde din următoarele exemple de utilizare demonstrează acest lucru într-un mod impresionant.

Fagerhult

Sector de activitate: Industria electrotehnică

Sarcina: Optimizarea fluxului de mărfuri intern și reducerea numărului de transporturi manuale în mediul de depozitare și producție

Soluția Linde:Implementarea și punerea în funcțiune a doi transpaleți automatizați Linde L-MATIC pentru ruta de transport dintre montare și depozitul de produse finite

ebm-papst

Sector de activitate: Tehnologia aerului și acționării

Sarcina: Automatizarea transportului între linia de ambalare și punctul de predare pentru expediere

Soluția Linde: Livrarea și implementarea a trei transpaleți automatizați Linde L-MATIC, cu conexiune inclusă la SAP Extended Warehouse Managementsystem

Comerț

Cu cifre de afaceri anuale de miliarde și miliarde, comerțul cu amănuntul este unul dintre pilonii economiei. Comerțul online și cerințele tot mai individuale ale clienților pun companiile în fața unor provocări tot mai mari. Se cer un ritm ridicat și secvențe de proces fără probleme pentru a satisface cerințele în creștere în ceea ce privește intralogistica. Comercianții stăpânesc tot mai mult complexitatea înaltă a fluxurilor de material interne prin strategii de inovare, care se bazează pe o combinație inteligentă dintre conectare în rețea, automatizare și digitalizare. În exemplele noastre de utilizare, aflați care sunt soluțiile Linde cu care puteți răspunde acestor provocări.

HOLTER

Sector de activitate: Comerț angro de sisteme de încălzire și echipamente sanitare

Sarcina: Automatizarea procesului de transport al mărfurilor pe paleți între zona de preluare a comenzilor și expediere

Soluția Linde: Reorganizarea fluxului de mărfuri și implementarea a doi transpaleți autonomi Linde L-MATIC cu geo-navigație

Mai multe despre intralogistică și automatizare

Stivuitoare automatizate

Economice și sigure: Stivuitoarele autonome din gama Matic de la Linde Material Handling operează cu tehnologie de geo-navigație.

Aflați mai multe

Automatizare inteligentă pentru procesele intralogistice

Datorită unui număr mare de proiecte ale clienților din diverse domenii, Linde Material Handling beneficiază de o înțelegere temeinică a proceselor intralogistice. Pe această bază, am dezvoltat aplicații standard pentru automatizarea etapelor de proces individuale sau a fluxurilor de materiale complete.

Aflați mai multe

Consultanță privind fluxul de materiale

Pentru a optimiza fluxul de materiale intralogistic, Linde Material Handling oferă clienților săi consultanță completă pentru sistem.

Aflați mai multe

Software pentru intralogistică și automatizare

Controlul digital și rețeaua de soluții intralogistice și de automatizare oferă siguranță procesului și muncii în fluxul de materiale. Linde Material Handling oferă soluții software de ultimă generație pentru acest lucru, inclusiv un sistem scalabil de gestionare a depozitelor și un sistem flexibil de control al stivuitoarelor.

Aflați mai multe