Compania

Bine ați venit la Linde
Vizitatori în clădirea sediului Linde din Aschaffenburg

Linde – For your Performance

Linde Material Handling dezvoltă soluții de înaltă performanță pentru fluxul de materiale, adaptate cerințelor individuale ale clienților, cu ajutorul cărora utilizatorii obțin avantaje competitive durabile. Compania este unul dintre cei mai mari producători din lume de stivuitoare și echipamente de depozitare și stabilește standarde pentru soluții de stivuire, gestionarea flotei, sisteme de asistență a operatorilor și servicii în domeniu de mai bine de 50 de ani.

Indicatori esențiali

tow_tractor-ic_truck-moving-freight_forward-4012_810

Noi pentru dvs. – la nivel global

  • În întreaga lume, peste 13.000 de oameni lucrează pentru marca Linde
  • Prin intermediul resurselor de producție și dezvoltare din regiunile importante, Linde răspunde cerințelor piețelor locale.
  • Angajații Linde se ocupă de cerințele clienților la peste 700 de locații de vânzări și servicii din peste 100 de țări.
  • O rețea de peste 8.500 de tehnicieni de service asigură disponibilitatea maximă a stivuitoarelor și soluțiilor Linde.
  • Bazându-se pe rețeaua globală de logistică, Linde garantează furnizarea de piese de schimb în maximum 24 de ore.

Profil

Linde Material Handling este unul dintre cei mai mari producători la nivel global de stivuitoare și echipamente de depozitare. În Europa, compania este lider de piață cu mărcile Linde și Fenwick (Franța). Din 2006, Linde face parte dinKION Group. KION Group este al doilea cel mai mare producător mondial de stivuitoare și unul dintre principalii furnizori de soluții de automatizare pentru intralogistică.

Linde are sucursale proprii în peste 100 de țări din întreaga lume. Rețeaua internațională a companiei include fabrici de producție și asamblare în Germania, Franța, Republica Cehă, SUA și China, precum și peste 700 de locații de vânzări și servicii.

Linde dezvoltă soluții de înaltă performanță intralogistică pentru clienții săi. La baza acestora stau stivuitoarele electrice și diesel, echipamentele de depozitare, transpaletele, software pentru gestionarea flotelor, soluții de automatizare, sisteme de asistență a operatorilor, oferte de finanțare, precum și servicii aferente stivuitoarelor și instruirii operatorilor.

Gama de stivuitoare Linde este unică. Aceasta cuprinde aproximativ 77 de serii cu până la 382 de variante de modele și peste 10.000 de dotări opționale. Pe baza acestui sistem modular, Linde produce stivuitoare și flote adaptate exact cerințelor fiecărui utilizator din sectorul de transport, depozitare, picking și stocare.

Performanță

Crearea de valori împreună

Ca și în alte domenii, rețeaua digitală, automatizarea și cererea de produse din ce în ce mai personalizate determină schimbări tehnologice și în intralogistică. Cu toate acestea, această schimbare afectează în mod diferit fiecare companie. Linde Material Handling își ajută clienții să își alinieze managementul materialelor la aceste noi provocări.

Clienții se pot baza pe punctul său forte: nu există produse gata pregătite la Linde. Inovațiile tehnologice sunt implementate numai dacă aduc beneficii durabile pentru clienți. Clienții primesc soluții sofisticate care corespund 100 la sută cerințelor individuale ale aplicațiilor acestora.

Productivitatea, siguranța și ergonomia sunt principiile directoare esențiale.

Productivitate

Stivuitoarele eficiente sunt coloana vertebrală a unei intralogistici optime. În combinație cu software-ul inteligent și ofertele complete de servicii, utilizatorii obțin avantaje competitive durabile.

Aflați mai multe aici

Siguranță

Siguranța oamenilor, a utilajelor și a materialelor este principiul de bază al filozofiei Zero Accidente, adoptată de Linde Material Handling. Oferind soluții integrate, Linde lucrează la o viziune a viitorului pentru intralogistica sigură.

Aflați mai multe aici

Ergonomie

Soluțiile optime apar atunci când oamenii și tehnologia interacționează perfect. De aceea, principiul proiectării ergonomice la Linde Material Handling modelează dezvoltarea stivuitoarelor și serviciilor.

Aflați mai multe aici
Ședință de birou la Linde

Definiția valorilor noastre

Succesul dvs. este pasiunea Linde Material Handling. De peste 100 de ani livrăm produse și servicii care vă vor ajuta compania să funcționeze și să crească. Am câștigat încrederea dvs. și vom continua să vă fim alături cu soluții pentru fluxul de materiale, care funcționează pur și simplu – exact așa cum aveți nevoie de ele.

Este ușor să faceți afaceri cu noi - și merită:

Performanța care vă propulsează compania

Când vorbim despre performanță, nu sunt doar cuvinte goale. Stivuitoarele noastre inteligente vă ajută să lucrați într-un mod mai rapid și mai productiv. Dotate cu cea mai recentă tehnologie, ele se integrează perfect în fluxul dvs. de materiale și permit optimizarea bazată pe date. Indiferent de dimensiunea sau bugetul dvs.: oferim soluții care duc compania la nivelul următor.

Ușor de utilizat din primul moment

De la manevrabilitatea și ergonomia stivuitoarelor noastre până la interfețe inteligente care comunică ușor cu sistemele dvs.: utilizarea facilă este punctul central al produselor noastre. Aceasta include o manipulare intuitivă și o familiarizare rapidă, combinate cu cele mai înalte standarde de siguranță – astfel încât toți cei din compania dvs. se simt imediat obișnuiți cu soluțiile noastre.

Versatilitate pentru succesul dumneavoastră

Oferim cea mai cuprinzătoare gamă de stivuitoare și servicii de pe piață. Deviza noastră: Nu există „nu se poate”. Împreună, alegem soluția potrivită pentru cerințele dvs. din nenumărate opțiuni. Dacă aceasta nu există, vom dezvolta opțiuni personalizate, adaptate nevoilor dvs.

Fiabilitate pe termen lung

Vă puteți baza pe noi. Cu fiecare contact, dorim să depășim așteptările dvs. – obiectivul nostru este să construim un parteneriat durabil. Vă puteți baza pe soluțiile noastre pe termen lung. Chiar și în cele mai dificile condiții de utilizare, produsele noastre funcționează fără probleme și fac exact ceea ce au fost concepute să facă.

Conformitate

Avem o responsabilitate specială față de clienții noștri, partenerii de afaceri și angajații, mediu și societate. Prin urmare, regulile clare sunt importante pentru succesul companiei noastre. Acestea contribuie la reducerea riscurilor, asigură respectarea legilor și reglementărilor și în cele din urmă cresc performanțele companiei. Conformitatea susține acest obiectiv.

Descărcați codul de conformitate aici

Istoric

Rădăcinile Linde Material Handling merg până la începutul secolului XX. Împreună cu Hugo Güldner și Georg von Krauss, Carl von Linde a fondat în 1904 Güldner-Motoren-Gesellschaft la München. Compania se mută la Aschaffenburg trei ani mai târziu. În 1929, compania Gesellschaft für Linde's Eismaschinen AG, al cărei fondator a fost Carl von Linde în 1879, preia Güldner-Motoren-Gesellschaft. Dezvoltarea primului vehicul cu acționare hidrostatică în 1955 și a primului stivuitor cu acest concept de acționare în 1960 a pus piatra de temelie pentru ascensiunea lui Linde până la poziția de cel mai mare producător de stivuitoare și echipamente de depozitare din lume. Consultați cronica pentru a afla mai multe repere din istoria companiei.

LMH_ecovadis_16_9

2019

Linde primește cel mai mare premiu de la EcoVadis pentru managementul sustenabilității. În analizele sale, cea mai importantă platformă internațională de CSR ia în considerare numeroase criterii din domeniile mediului, dreptul muncii, drepturile omului, eticii și achizițiilor durabile. Linde obține rezultate bune în evaluările sale de ani de zile. Dar acum, compania globală de intralogistică în inginerie mecanică se clasează în primele trei procente din toate companiile evaluate.

_68R4451-1_quer_16x9

2018

Cu noul sistem de asistență Linde Safety Guard, Linde optimizează standardele de siguranță existente. Sistemul avertizează pietonii și operatorii din timp în mod acustic, vizual și cu vibrații – chiar și prin pereți și uși. Sistemul Safety Guard face parte din conceptul de siguranță extins „Vision Zero. Safety in your world”, prin care Linde vrea să reducă numărul de accidente de muncă la zero.

Feierstunde_16-9

2017

Linde sărbătorește producția cu numărul 111.111. a stivuitorului electric din seria 386. Gama E12 până la E20 a intrat pe piață în anul 2006. Cu versatilitatea și fiabilitatea sa incomparabilă, acest stivuitor electric este cel mai bine vândut din gamă și, prin urmare, cel mai de succes din lume.

E68R4247_0

2017

Linde se dedică din ce în ce mai mult domeniului de soluții intralogistice. Sub conducerea lui Markus Schmermund, Vicepreședinte Soluții Intralogistice, apare o nouă echipă de experți care va dezvolta în continuare portofoliul Linde existent și va stabili standarde uniforme. Echipa va extinde de asemenea gama de servicii de consultanță și de planificare și implementare a proiectelor. Linde oferă clienților săi soluții personalizate pentru cerințele lor specifice.

pm_16-2016_3182_EV_Presse

2016

Linde începe revoluția roadster cu stivuitoarele electrice E20R până la E35R. Datorită cilindrului de înclinare montat în partea superioară a cabinei, atât de tipic Linde, profilul A nu mai este necesar în acest concept de pionierat pentru stivuitoare. Această structură oferă operatorului o vizibilitate unică a traseului și maximizează câmpul vizual și siguranța. Linde Roadster este disponibil pentru toate stivuitoarele din seriile E20 până la E35.

Zona de înregistrare cu vizitatorii veniți la târgul „World of Material Handling” din 2016

2016

La a doua ediție a World of Material Handling, Linde, împreună cu peste 7.000 de vizitatori din domeniu, aruncă o privire asupra viitorului manipulării materialelor în logistica 4.0. În Aschaffenburg, Linde își deschide noul sediu într-o locație istorică. În 17 luni, clădirea de pe Carl-von-Linde-Platz datând din anii '50 a fost complet reproiectată și renovată pe baza unui concept spațial modern.

pm_06-2015_4215_B

2015

Cu transpaleta electrică L-MATIC L HP și echipamentul de tractare P-MATIC, Linde introduce pentru prima dată stivuitoarele automatizate. Sunt potrivite pentru un număr mare de aplicații în domeniul depozitării și transportului. Utilajele pot fi controlate prin intermediul sistemelor de management al depozitului și ERP.

Livrarea celui de-al 750.000-lea stivuitor de la Linde Material Handling către client. Discurs de Sabine Neuss

2014

Linde sărbătorește producția a 750.000 de stivuitoare. Peste 6.000 de vizitatori din domeniu vin la primul târg World of Material Handling (WoMH), un eveniment pentru clienți, organizat de Linde. Linde Safety Pilot își sărbătorește, de asemenea, premiera la WoMH. Sistemul de asistență electronică sprijină operatorul și îl ajută să evite situațiile periculoase.

Kartul electric E1 de la Linde Material Handling stabilește un record mondial

2011

Cu seria de stivuitoare E20 – E50, Linde devine lider de piață în Europa, pe segmentul stivuitoarelor electrice. Kartul electric E1, pe care Linde l-a dezvoltat pe baza componentelor originale din această serie, stabilește recordul mondial de accelerație pentru kart-urile electrice – cu 3,45 secunde pentru accelerație de la 0 la 100 km/h, E1 intră direct în Cartea Recordurilor Guinness.

Stivuitorul Linde cu acționare pe bază de pile de combustie în fața unui rezervor de hidrogen

2009

Linde prezintă pentru prima dată prototipuri cu acționări alternative, cum ar fi hibridul și pilele de combustie. Începând cu anul 2010, Linde este primul producător de stivuitoare din Europa care oferă echipamente de serie cu pile de combustie.

Sigla Kion Group

2006

Linde Material Handling devine parte a nou-formatului KION Group.

Operator de stivuitor la Parcour al Stapler Cup 2005

2005

2005 StaplerCup își sărbătorește premiera. Peste 1.500 de operatori participă la primul campionat german de operatori de stivuitoare. Din 2007 participă și echipe internaționale. La competiția finală de pe Schlossplatz din Aschaffenburg vin acum mai mult de 10.000 de spectatori anual. Asociația StaplerCup hilft e.V., înființată în 2008, donează veniturile diferitelor proiecte ale organizațiilor de caritate – până în prezent, mai mult de 200.000 de euro în total.

Fabrică Linde Material Handling in Xiamen

1993

Linde înființează un parteneriat cu cel de-al doilea mare producător de stivuitoare chinez din Xiamen.

Echipament de depozitare mai vechi din Lansing, cumpărat de Linde Material Handling în 1989

1989

Odată cu preluarea producătorului de stivuitoare britanic Lansing Bagnall – inventatorul stivuitorului cu catarg retractabil – Linde își extinde gama de tehnologii de depozitare.

Un stivuitor din seria 351 ridică mai multe conducte

1985

Seria de fabricație 351 a revoluționat lumea stivuitoarelor. În „clasa premium” a stivuitoarelor cu o capacitate de încărcare între 2 și 3,5 tone, stivuitorul cu motor diesel stabilește noi standarde în ceea ce privește design-ul și performanța în manipulare. Până în 2001, 100.000 de unități din această serie vor fi asamblate doar în Aschaffenburg. 351 devine cel mai construit stivuitor din Europa și deschide calea pentru ca Linde să devină lider de piață pentru stivuitoare cu motoare cu combustie internă.

Model mai vechi de stivuitor marca Fennwick, cumpărat de Linde Material Handling în 1984

1984

Linde preia cel mai mare producător francez de stivuitoare, Fenwick, și înființează Fenwick-Linde S.A.R.L.

Stivuitor din anii `70 de la Baker, cumpărat de Linde Material Handling în 1977

1977

Linde preia producătorul american de stivuitoare Baker Material Handling Corporation.

Primul stivuitor electric de la Linde Material Handling

1971

Primul stivuitor electric Linde își sărbătorește premiera mondială la Târgul de la Hanovra.

Stivuitor din seria 314 din 1968

1968

Seria de fabricație 314 înlocuiește Hubtrac. Modelul va fi produs până în 1980.

Primul stivuitor cu furcă de la Linde Material Handling – Hubtrac

1959

Strămoșul tuturor stivuitoarelor cu furcă Linde este produs în Aschaffenburg. Hubtrac este primul stivuitor cu furcă cu transmisie hidrostatică. Alimentat de un motor diesel, Hubtrac poate transporta inițial sarcini de 2 tone, mai târziu 2,5 tone. Seria a fost prezentată oficial publicului în cadrul Târgului de la Hanovra din 1960.

Hydrocar, unul dintre primele vehicule de transport al unei sarcini de la Linde Material Handling

1955

Güldner prezintă Hydrocar, primul vehicul de transport cu acționare hidrostatică patentată de Linde.

1904_1

1904

Se înființează Güldner-Motoren-Gesellschaft la Munchen. Compania se mută la Aschaffenburg trei ani mai târziu. În 1929 este preluată de Linde's Eismaschinen Aktiengesellschaft.