Stivuitor cu combustie internă încărcând un camion
Reportaje, rapoarte, tendințe și tematici

Revista

Studii de caz clienți

Culoare înguste, alegere diversificată

150.000 de articole diferite și până la 60.000 de intrări și ieșiri din depozit pe zi: Acestui tur de forță logistic îi face față Arvato Supply Chain Solutions în orele de vârf pentru un mare client din domeniul frumuseții, la sediul Hamm din Germania. Pilonul centrului de distribuție performant este cea mai modernă tehnologie a culoarului îngust de la Linde Material Handling.

Aflați mai multe

Silențios, dar puternic

Un stivuitor pentru sarcini mari cu acționare electrică – poate asta să funcționeze? Această întrebare și-au pus-o cei de la Asset VRS, un furnizor și producător lider de sisteme de reținere rutieră din Marea Britanie. Dar nu a durat mult până când Linde E160, cu bateria sa Li-ION, să-și demonstreze avantajele considerabile.

Aflați mai multe

Arată bine nu doar pe hârtie

Greu, mai greu, industria hârtiei: La producătorul de hârtie Smurfit Kappa Wrexen Paper & Board, stivuitoarele cu contragreutate funcționează aproape non-stop la maximum – zi și noapte, în arșiță sau pe ger. Un scenariu de utilizare extremă, în care noua forță diesel Linde H50 a avut ocazia să demonstreze de ce este capabilă, chiar înainte de lansarea sa oficială pe piață.

Aflați mai multe

O performanță răcoritoare

Cel mai bun din două lumi – pentru ce-i mai bun din natură: acesta este cel mai bun mod de a descrie verificările noului Linde X35 la Ensinger Mineral-Heilquellen. Noua clasă de performanță a stivuitorului electric i-a convins pe managerii brandului de ape minerale cu îndelungată istorie, nu numai din punct de vedere al sustenabilității, ci și cu performanțele sale remarcabile.

Aflați mai multe

Doi creatori de valoare la putere maximă

Doi transpaleți Linde L-MATIC își fac rutele la specialistul austriac în echipamente sanitare HOLTER, între depozit și zona de expediere. Între timp, colegii umani se concentrează pe deplin asupra muncii lor reale: selectarea comenzilor de valoare.

Aflați mai multe

Funcționalități

50 de ani de stivuitoare electrice Linde

Linde Material Handling sărbătorește 50 de ani de producție a stivuitoarelor electrice și prezintă ce are de oferit liderul de piață pe acest segment în viitor.

Aflați mai multe