Stivuitor cu combustie internă încărcând un camion
Reportaje, rapoarte, tendințe și tematici

Revista

Studii de caz clienți

Arată bine nu doar pe hârtie

Greu, mai greu, industria hârtiei: La producătorul de hârtie Smurfit Kappa Wrexen Paper & Board, stivuitoarele cu contragreutate funcționează aproape non-stop la maximum – zi și noapte, în arșiță sau pe ger. Un scenariu de utilizare extremă, în care noua forță diesel Linde H50 a avut ocazia să demonstreze de ce este capabilă, chiar înainte de lansarea sa oficială pe piață.

Aflați mai multe

O performanță răcoritoare

Cel mai bun din două lumi – pentru ce-i mai bun din natură: acesta este cel mai bun mod de a descrie verificările noului Linde X35 la Ensinger Mineral-Heilquellen. Noua clasă de performanță a stivuitorului electric i-a convins pe managerii brandului de ape minerale cu îndelungată istorie, nu numai din punct de vedere al sustenabilității, ci și cu performanțele sale remarcabile.

Aflați mai multe

Doi creatori de valoare la putere maximă

Doi transpaleți Linde L-MATIC își fac rutele la specialistul austriac în echipamente sanitare HOLTER, între depozit și zona de expediere. Între timp, colegii umani se concentrează pe deplin asupra muncii lor reale: selectarea comenzilor de valoare.

Aflați mai multe

Funcționalități

50 de ani de stivuitoare electrice Linde

Linde Material Handling sărbătorește 50 de ani de producție a stivuitoarelor electrice și prezintă ce are de oferit liderul de piață pe acest segment în viitor.

Aflați mai multe