Revista

Reportaje, rapoarte, tendințe și tematici
Stivuitor cu combustie internă încărcând un camion

Studii de caz clienți

Un centru al stivuitoarelor cu motor cu ardere internă trece la stivuitoare electrice

A început cu E – continuă cu X: În uzina principală din Germania, orașul Hamm, Westfälische Drahtindustrie (WDI) accelerează trecerea de la stivuitoarele cu motor cu ardere internă la stivuitoarele electrice. În cadrul unui test pe teren desfășurat pe parcursul a patru săptămâni, Linde X50 convinge chiar și la sarcini grele.

Aflați mai multe

Echipat pentru viitor

„Este posibil mai mult” este promisiunea către clienți a Wilhelm Layher GmbH & Co KG. Faptul că motoul atrăgător al firmei poate fi transpus și în intralogistică este dovedit de utilizarea stivuitoarelor electrice seria X, de la Linde MH. Acestea preiau fără probleme aceleași sarcini, precum colegii lor cu motor cu ardere internă - și ar putea deveni în curând parte integrantă fixă a flotei.

Aflați mai multe

Imbatabil în ceea ce privește manipularea - garantat fără emisii

Electrificarea întregii flote în viitor: acesta a fost obiectivul testării stivuitorului electric E160 de către specialiștii Liebherr pe parcursul utilizării timp de mai multe săptămânii.

Aflați mai multe

Acolo unde există un obstacol, există și o cale

După cum se știe, ecuațiile cele mai palpitante sunt cele cu mai multe necunoscute. O astfel de ecuație s-a regăsit în capitolul „Automatizare” din caietul de sarcini al specialistului în hârtie Franz Veit. Cum se pot desfășura în mod fiabil sarcinile de transport dintr-un mediu de producție și depozitare a cărui față este în continuă schimbare?

Aflați mai multe

Culoare înguste, alegere diversificată

150.000 de articole diferite și până la 60.000 de intrări și ieșiri din depozit pe zi: Acestui tur de forță logistic îi face față Arvato Supply Chain Solutions în orele de vârf pentru un mare client din domeniul frumuseții, la sediul Hamm din Germania. Pilonul centrului de distribuție performant este cea mai modernă tehnologie a culoarului îngust de la Linde Material Handling.

Aflați mai multe

Silențios, dar puternic

Un stivuitor pentru sarcini mari cu acționare electrică – poate asta să funcționeze? Această întrebare și-au pus-o cei de la Asset VRS, un furnizor și producător lider de sisteme de reținere rutieră din Marea Britanie. Dar nu a durat mult până când Linde E160, cu bateria sa Li-ION, să-și demonstreze avantajele considerabile.

Aflați mai multe

Arată bine nu doar pe hârtie

Greu, mai greu, industria hârtiei: La producătorul de hârtie Smurfit Kappa Wrexen Paper & Board, stivuitoarele cu contragreutate funcționează aproape non-stop la maximum – zi și noapte, în arșiță sau pe ger. Un scenariu de utilizare extremă, în care noua forță diesel Linde H50 a avut ocazia să demonstreze de ce este capabilă, chiar înainte de lansarea sa oficială pe piață.

Aflați mai multe

O performanță răcoritoare

Cel mai bun din două lumi – pentru ce-i mai bun din natură: acesta este cel mai bun mod de a descrie verificările noului Linde X35 la Ensinger Mineral-Heilquellen. Noua clasă de performanță a stivuitorului electric i-a convins pe managerii brandului de ape minerale cu îndelungată istorie, nu numai din punct de vedere al sustenabilității, ci și cu performanțele sale remarcabile.

Aflați mai multe

Doi creatori de valoare la putere maximă

Doi transpaleți Linde L-MATIC își fac rutele la specialistul austriac în echipamente sanitare HOLTER, între depozit și zona de expediere. Între timp, colegii umani se concentrează pe deplin asupra muncii lor reale: selectarea comenzilor de valoare.

Aflați mai multe

Funcționalități

50 de ani de stivuitoare electrice Linde

Linde Material Handling sărbătorește 50 de ani de producție a stivuitoarelor electrice și prezintă ce are de oferit liderul de piață pe acest segment în viitor.

Aflați mai multe