Tehnologie și inovație

Soluții logistice pentru viitor
Soluțiile de trenuri logistice de la Linde sunt concepute pentru a răspunde cerințelor operaționale în schimbare ale producției moderne.

Regândirea fluxului de materiale

În industria digitalizată, oamenii și utilajele vor lucra împreună, mai mult ca niciodată. Atunci când fluxurile de mărfuri și materiale sunt controlate digital și mărfurile ajung la destinație complet automat, logistica inteligentă contribuie decisiv la plus valoare pentru companii. Linde Material Handling deja modelează acest viitor. Cu același spirit ingenios ca și fondatorii companiei, inginerii și tehnicienii de la Linde lucrează acum la soluții eficiente pentru probleme complexe de intralogistică. Cu o înțelegere profundă a cerințelor clienților și operatorilor, aceștia pun sub semnul întrebării abordările tradiționale. Combinația dintre productivitate, siguranță și ergonomie aduce inovații tehnice și noi abordări pentru gestionarea flotei, precum și modele de servicii cu care utilizatorii obțin avantaje competitive durabile.

Gestionarea inteligentă a încărcării

Prin intermediul connect:charger, Linde Material Handling oferă o soluție inteligentă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru gestionarea încărcării stivuitoarelor electrice.

Mai multe informații

Catarg optim, manevrare optimă

Cu noul catarg retractabil HD pentru stivuitoarele cu catarg retractabil R14 – R25, Linde oferă o vedere mai bună, o înălțime de ridicare mai mare, mai multă stabilitate și capacități portante reziduale mai mari.

Mai multe informații

Conceptul de comandă inovator Linde Steer Control

Linde Steer Control este un concept revoluționar pentru conducerea stivuitoarelor. Mini-volanul sau joystickul înlocuiesc volanul clasic.

Mai multe informații

Linde Motion Detection

Linde Motion Detection este un sistem de asistență care detectează mișcările din spatele stivuitorului, avertizează operatorul și previne astfel accidentele.

Mai multe informații

Protecție inovatoare împotriva coliziunilor

Rack Protection Sensor, de la Linde, frânează automat stivuitorul în momentul apropierii de raft, prevenind astfel coliziunile și pagubele.

Mai multe informații

Joystick Linde multifuncțional

Joystick-ul multifuncțional Linde este o nouă interfață om-mașină care integrează toate funcțiile de operare și asigură o ergonomie optimă și ușurință în utilizare.

Mai multe informații

Fără pericole pe culoarele înguste

Asistentul de siguranță pentru culoare de la Linde ajută la reducerea daunelor aduse mediului de depozitare, adaptând mișcarea stivuitorului la mediul de depozitare.

Mai multe informații

Sistemul Linde de navigare în depozite

Culoare înguste și înălțimi mari de ridicare - depozitul cu culoare înguste este ieftin pentru companii, dar solicită puternic stivuitoarele și operatorii acestora. Sistemul Linde de navigare în depozite susține și îmbunătățește semnificativ productivitatea.

Mai multe informații

Vestă reflectorizantă interactivă pentru siguranță maximă

Cu vesta reflectorizantă interactivă, Linde Material Handling își extinde sistemul inovativ Safety Guard System, care este folosit pentru a avertiza din timp, printre altele, operatorii de stivuitoare și pietonii, în situații periculoase. Vesta inteligentă reflectorizantă avertizează purtătorul asupra pericolelor, prin semnale luminoase, vibrații și semnale sonore, oferind astfel siguranță maximă în interior și în exterior.

Mai multe informații

Asistent pentru manipularea în siguranță a mărfurilor

Linde Load Management Advanced face manipularea sarcinii mai ușoară și mai sigură cu transpaletele electrice. Atenționează operatorul cu ajutorul semnalelor de avertizare vizuale și acustice pe un afișaj color mare. Dacă greutatea reală a sarcinii depășește capacitatea maximă portantă, funcția de ridicare este blocată automat.

Mai multe informații

Coordonați comenzile și transportul rapid și ușor

Aplicația Linde Truck Call simplifică atribuirea comenzilor de transport în cadrul flotei și scurtează semnificativ calea de comunicare între managerii flotei și operatori.

Mai multe informații

Active Stability Control

Stivuitoarele pentru culoare foarte înguste își desfășoară activitatea la înălțimi mari. Culoarele sunt înguste și distanța până la raft este calculată cu precizie. Datorită acestui fapt, orice mici denivelări ale pardoselii depozitului pot deveni o problemă. Linde Material Handling oferă o soluție inovatoare pentru stivuitorul K prin sistemul de asistență Active Stability Control .

Mai multe informații

Linde TruckSpot

Culoarele înguste, intersecțiile și zonele cu vizibilitate redusă împiedică adesea pietonii să vadă la timp un stivuitor care se deplasează invers. Linde TruckSpot, o soluție de avertizare optică, anunță printr-un semnal luminos că se apropie un stivuitor.

Mai multe informații

Linde VertiLight și benzi cu LED Linde

Lumina potrivită la momentul potrivit este o cerință esențială pentru siguranță și eficiență, atunci când se lucrează cu un stivuitor. Cu Linde VertiLight și benzile cu LED Linde, Linde Material Handling oferă două concepte inovatoare de iluminare.

Mai multe informații

Linde Safety Scan

Siguranța este un factor esențial pentru productivitatea în traficul interior de pietoni și stivuitoare. Cu Linde Safety Scan, puteți reduce durabil riscurile de siguranță asociate traficului intern.

Mai multe informații

Linde Safety Guard

Acolo unde operează stivuitoare, există o interacțiune complexă între oameni și utilaje. Linde Safety Guard este un sistem inovator de asistență care crește siguranța pentru operatorii de stivuitoare și pietonii din imediata apropiere a stivuitorului.

Mai multe informații

În viitor cu hidrogen

Pilele de combustie devin din ce în ce mai interesante ca sistem energetic pentru stivuitoare. În plus față de timpul scurt pentru alimentarea cu combustibil, tehnologia impresionează și prin necesarul redus de spațiu pentru infrastructura rezervorului, costurile reduse de energie și o mai bună durabilitate ecologică și igienică. Linde oferă deja soluții viabile pentru această tehnologie promițătoare a viitorului.

Mai multe informații

Sistem energetic pentru logistica de astăzi și de mâine

Industria utilajelor este de mult timp un pionier al mobilității electrice. Provocarea: o disponibilitate a utilajului la fel de mare ca cea a stivuitoarelor pe bază de motoare cu combustie internă. Tehnologia LI-ION de la Linde își demonstrează aici punctele forte.

Mai multe informații

Linde Safety Pilot

Răsturnarea cu un electrostivuitor poate fi evitată în mare măsură atunci când utilizați Safety Pilot, de la Linde Material Handling.

Mai multe informații

Dynamic Mast Control

Sistemul de asistență pentru operator Dynamic Mast Control care echipează stivuitoarele cu catarg retractabil de la Linde Material Handling oferă o siguranță și o eficiență sporită, datorită vibrațiilor reduse ale catargului.

Mai multe informații

Stația de lucru rotativă a operatorului și cabina rotativă

De asemenea, se asigură vizibilitatea în spate, fără ca operatorul să fie nevoit să se contorsioneze: stația de lucru și cabina rotativă protejează coloana vertebrală a operatorului stivuitorului. Un mediu de lucru optim pentru operator îmbunătățește și procesul de lucru.

Mai multe informații

Linde BlueSpot™

Sistemul de avertizare în timpul deplasării, Linde BlueSpot™, crește siguranța pe durata operării, deoarece spotul LED face stivuitorul vizibil, fără zgomot.

Mai multe informații