Noua generație de stivuitoare Linde cu contragreutate

Exact stivuitorul potrivit
Echipamente de pe noua platformă de stivuitoare cu contragreutate, de la Linde Material Handling

Stivuitoarele cu contragreutate sunt instrumente multifuncționale în intralogistică și trebuie să facă față unei game largi de provocări. Indiferent că este vorba de comerțul electronic, de aprovizionarea rapidă pe liniile de producție sau de lanțuri de aprovizionare cu rețea globală, cerințele pentru fluxul de bunuri și materiale se schimbă rapid și devin din ce în ce mai complexe. Flexibilitatea și conectivitatea sunt, prin urmare, criterii decisive ale succesului stivuitoarelor, combinate cu productivitatea, siguranța și ergonomia.

Linde Material Handling îndeplinește aceste cerințe cu o generație complet nouă de stivuitoare cu contragreutate. Se bazează pe o platformă universală ce poate fi echipată cu un motor cu combustie internă sau cu un motor electric. Până în prezent, Linde este singurul producător care combină toate tipurile de transmisie și sistemele energetice pe o platformă unică de stivuitoare și permite astfel înlocuirea stivuitoarelor cu combustie internă cu stivuitoare electrice, fără a sacrifica performanța sau robustețea.

Stivuitoare cu contragreutate pentru fiecare cerință a clientului

Noile stivuitoare cu contragreutate oferă o combinație unică între libertatea de alegere și fiabilitatea ulterioară. Acestea se bazează pe o platformă tehnologică inovatoare care poate fi echipată cu orice sistem energetic: motoare cu combustie internă diesel sau pe gaz, precum și motoare electrice performante pe bază de baterii plumb-acid, baterii Li-Ion sau celule de combustibil. Fie că discutăm despre operațiuni de depozitare și selectare în spațiile cele mai înguste dintr-un depozit sau de utilizare în exterior: Linde asigură consultanță privind alegerea stivuitorului potrivit și proiectarea infrastructurii energetice necesare. Promisiunea noastră: Fiecare client primește absolut cel mai bun stivuitor pentru aplicația sa, fără compromisuri.

Dezvoltarea platformei a fost însoțită de ample studii de piață. Ca parte a „Truck Clinics”, dezvoltatorii au realizat aproape 1.000 de interviuri cu clienții și personalul de vânzări din 26 de țări. Acest lucru le-a permis să obțină o imagine completă a nevoilor pentru acest produs, a cerințelor de performanță și a importanței anumitor caracteristici.

E vine de la excepțional: E20 – E35

Stivuitoarele E20 – E35 sunt perfect dotate pentru utilizare în spații interioare. Designul compact și manevrabilitatea lor asigură performanțe ridicate de manipulare, chiar și atunci când spațiul este limitat.

Aflați aici mai multe

Tot ce este mai bun din ambele lumi: X20 – X35

Stivuitoarele X20 – X35 ating noi niveluri de performanță pentru stivuitoarele electrice. Acestea combină dinamica, flexibilitatea și nivelul zero de emisii tipice stivuitoarelor electrice, cu puterea și robustețea stivuitoarelor cu combustie internă.

Aflați aici mai multe

Evident mai bun: H20 – H35

H20 – H35 reprezintă tot ceea ce distinge în mod tradițional stivuitoarele Linde: siguranță, performanță, ergonomie și robustețe – de neegalat, datorită preciziei și puterii propulsiei hidrostatice.

Aflați aici mai multe

Performanță maximă

Noile stivuitoare cu contragreutate ating o performanță excelentă de manipulare, chiar și în versiunea standard. Acestea pot fi optimizate pentru aplicația dorită, cu ajutorul numeroaselor opțiuni din lista de prețuri și a soluțiilor personalizate. Pentru prima dată, electrostivuitoarele au aceași putere ca stivuitoarele cu combustie internă: acestea oferă o alternativă ecologică fără a compromite performanța sau robustețea. Nucleul este un motor sincron cu reluctanță cu magneți permanenți suplimentari, care crește semnificativ performanța și eficiența energetică a echipamentului. Vibrațiile, zgomotele și gazele de eșapament obișnuite la stivuitoarele cu combustie internă sunt eliminate, în timp ce șasiul și designul sunt gândite pentru o durabilitate maximă. Datorită axului de direcție combinat, modelele electrice sunt potrivite în special pentru spații și culoare înguste. Modelele X și H cu axul lor oscilant robust și ampatamentul lung sunt ideale pentru utilizare în exterior.

Experiență de conducere impresionantă

Câmpul vizual al stivuitorului cu motor cu combustie internă H20 – 35, de la Linde Material Handling, a fost din nou îmbunătățit

Această generație de stivuitoare cu contragreutate reprezintă, de asemenea, cel mai înalt nivel ergonomic din versiunea standard. Interiorul stivuitorului oferă spațiu maxim. Scaunele proiectate ergonomic și conceptul unic de operare, împreună cu câmpul vizual mult îmbunătățit, asigură o experiență de conducere optimă. Operatorul are o vizibilitate clară atât asupra sarcinii, cât și asupra împrejurimilor. Acest lucru minimizează întreruperile sau incidentele în procesul operațional și maximizează productivitatea. În plus, cotiera extinsă cu elemente de comandă liber configurabile, sporește confortul. Decuplarea vibrațiilor între catarg, ax și șasiu asigură un plus de ergonomie operatorului.

Urcați, vă rugăm: Aici aveți vizibilitate de 360​​° din interiorul echipamentului.

Protecție optimă pentru pietoni, stivuitoare și mediu

Noile stivuitoare cu contragreutate au fost constant optimizate pentru siguranță. Cu centrul lor de greutate coborât, acestea sunt proiectate pentru cea mai mare stabilitate posibilă împotriva răsturnării. Șasiul, cabina și catargul sunt proiectate în așa fel încât să permită o vizibilitate nerestricționată asupra stivuitorului, a sarcinii și a mediului de lucru. Deasemenea, dispun de sisteme de siguranță de ultimă generație, inclusiv sisteme de asistență standard, cum ar fi Linde Load Assist, care reduce riscul accidentelor de răsturnare și încărcare, și Linde Curve Control, care reduce viteza în viraje.

Opțiunea Linde Motion Detection detectează mișcările la 180 de grade, în spatele stivuitorului, și împiedică în mod automat deplasarea în marșarier. O altă opțiune sunt benzile Linde LED, care își schimbă culoarea pentru a indica direcția de deplasare a echipamentului. Multe alte sisteme de asistență sporesc siguranța pentru pietoni, stivuitoare și mediu.

Perfect conectat în rețea

Noile stivuitoare cu contragreutate sunt dotate din versiunea standard cu un sistem complet de senzori, care asigură colectarea și transmiterea sigură a datelor, ceea ce înseamnă că pot fi integrate perfect în procesele din rețea. Chiar și în versiunile de bază, actualizările pot fi instalate cu ușurință și pot fi activate funcțiile digitale suplimentare, cum ar fi afișajul greutății sarcinii, dacă este necesar. Stivuitoarele pot fi adaptate individual la cerințele operatorului printr-un sistem inteligent de comandă și integrate într-un sistem complet de gestionare a flotei. Parametrii importanți și datele de performanță pot fi accesate și analizate în orice moment, ceea ce crește disponibilitatea echipamentelor. Conectivitatea este asigurată și atunci când vine vorba de managementul energiei. În cazul stivuitoarelor electrice seria E și X, acesta înregistrează și analizează date privind starea de încărcare a echipamentelor și utilizarea infrastructurii de încărcare.

Avantaje dintr-o privire

Performanță

Combinația celor mai bune proprietăți ale stivuitoarelor electrice și a celor cu combustie internă creează o clasă de performanță fără precedent.

Ergonomie

Noile posturi de lucru ale operatorului și câmpul vizual extins asigură o experiență de conducere extrem de confortabilă.

Siguranță

O vizibilitate clară și sisteme de siguranță de ultimă generație oferă protecție optimă pentru pietoni, stivuitoare și mediu.

Conectivitate

Colectarea și transmiterea datelor ca standard fac stivuitoarele ideale pentru integrarea în procesele din rețea.