Piese de schimb originale

Oricând, oriunde
Depozitul de piese de schimb originale, din Kahl am Main

Serviciul de piese de schimb de la Linde Material Handling face ca stivuitoarele să fie gata de utilizare cât mai repede posibil. Centrele de distribuție Linde din întreaga lume au grijă de acest lucru și se asigură că piesele potrivite sunt livrate non-stop. Piesele de schimb de calitatea producătorului original garantează că stivuitoarele chiar fac ceea ce promit. Până la urmă, chiar și cele mai mici variații au un impact asupra pierderilor de performanță sau a eficienței depline. În plus, piesele de schimb originale sunt deosebit de sigure datorită interacțiunii lor perfecte cu stivuitorul. De asemenea, au un impact direct asupra costurilor de exploatare, deoarece pot fi asamblate fără probleme și pot fi întreținute în mod optim. Cu soluții orientate către clienți, cum ar fi seturile de piese de schimb pentru cele mai obișnuite reparații și livrare garantată a doua zi, serviciul de piese de schimb Linde crește disponibilitatea stivuitorului

Disponibilitate

Piesele de schimb Linde sunt ambalate împreună din depozit pentru clienți

Gata de utilizare peste noapte

Dacă și un singur stivuitor se defectează, acest lucru poate perturba grav logistica unei companii. De aceea, pe lângă un stivuitor deosebit de fiabil, beneficiați și de un serviciu de piese de schimb la fel de fiabil, cu un produs Linde. Vehiculul de service pentru clienți are adesea piese de schimb potrivite pentru stivuitor la bord și reparațiile sunt efectuate la fața locului. Tehnicianul de service comandă piesele lipsă imediat, de la centrul de piese de schimb. O rețea globală, densă de piese de schimb înseamnă că piesele potrivite sunt disponibile oriunde în lume. Pentru a face acest lucru deosebit de rapid, Linde oferă servicii de urgență non-stop, în fiecare zi din an pentru cazuri urgente. În UE, comenzile de piese de schimb primite până la 17:30 ajung la destinatar în dimineața următoare. Stivuitorul defect este rapid gata reparat.

Disponibilitate ridicată pentru ajutor rapid

Centrul global de piese de schimb Linde poate trimite imediat peste 60.000 de piese de schimb aflate în stoc. Dacă o piesă de schimb solicitată rar nu este disponibilă imediat, aceasta va fi comandată imediat. Clienții cu modele de stivuitoare mai vechi se pot baza, de asemenea, pe serviciul de piese de schimb. Deoarece chiar și după încheierea producției, vă furnizăm piese de schimb corespunzătoare timp de încă doisprezece ani.

Distribuție

Aproape de clienții din întreaga lume

Clienții Linde din toată lumea se pot baza pe furnizarea rapidă de piese de schimb pentru stivuitoarele lor. Acest lucru este asigurat de către depozitul global de piese de schimb din Kahl (Germania) ca linie principală a logisticii globale a pieselor de schimb. De aici, peste 6.000 de articole ajung în toată lumea în fiecare zi. Depozitul central de piese de schimb din Kahl aprovizionează organizația de service din întreaga lume, inclusiv centrele regionale de distribuție din Xiamen, China pentru regiunea Asia-Pacific și Brno, Republica Cehă, pentru regiunea Europei de Est. Cu ajutorul celei mai noi tehnologii de depozitare, angajații trimit, de obicei, comenzi la câteva ore după primirea unei comenzi. Cu serviciul de piese de schimb Linde, vă puteți baza pe o calitate rapidă și uniformă a service-ului pentru piesele de schimb din întreaga lume.

Harta mondială cu locații pentru expedierea pieselor de schimb

Calitate

Piesele de schimb Linde sunt ambalate

Funcția Performanță de la Linde oferă doar calitate originală

Piesele de schimb trebuie, desigur, nu doar să ajungă cât mai repede posibil, dar și la calitatea necesară. Piesele de schimb Linde corespund exact longevității, preciziei și fiabilității pe care inginerii le-au definit în timpul dezvoltării, deoarece chiar și variații minore, de exemplu în ceea ce privește compatibilitatea și performanța, pot duce la probleme considerabile și la performanțe reduse. Prin urmare, siguranța, asamblarea rapidă și o durată de viață îndelungată disting piesele de schimb originale de falsurile ieftine. Mai ales atunci când privim la durata lungă de funcționare a unui stivuitor, avantajele calității inițiale a producătorului sunt deosebit de clare: intervale de service mai lungi și nicio deteriorare cauzată de piesele de schimb. Drept urmare, stivuitoarele sunt disponibile în mod optim, iar costurile ciclului de viață sunt mai mici decât în cazul produselor copiate.

Diferențe mici, impact mare

De la controlul milimetric precis al joystick-urilor Linde până la absorbția optimă a murdăriei de către filtrele de ulei Linde: Când vine vorba de piese de schimb Linde, performanța stă în detalii. Puteți găsi câteva exemple în acest sens, în paginile următoare.

Grupe de piese de schimb

Fiecare milimetru contează

Joystick-urile originale de la Linde Material Handling sunt deosebit de precise, confortabile, sigure și durabile ca piese de schimb pentru stivuitoarele Linde.

Mai multe informații

Filtre de ulei

Filtrele de ulei de la Linde Material Handling asigură funcționarea corectă a sistemului hidraulic și a motoarelor cu combustie internă.

Mai multe informații

Rolul portant

Brațele de furcă de la Linde Material Handling oferă o durată de viață mai lungă, o sarcină nominală crescută și stabilitate maximă.

Mai multe informații

Mișcare precisă

Dispozitivele de control electronice de la Linde, la calitatea originală a producătorului, asigură o operare sigură și precisă.

Mai multe informații

Bine conectat

Lanțurile de ridicare originale ale catargelor, de la Linde, sunt deosebit de rezistente la uzură și sigure – datorită construcției de înaltă calitate.

Mai multe informații