Logistică pentru managementul flotei

Flota interconectată
Sistemul de management al flotei Linde connect:

Faceți din managementul flotei dvs. un sistem inteligent

Digitalizarea schimbă lumea intralogisticii. Dispozitivele de logistică moderne colectează continuu date a căror analiză poate fi utilizată pentru optimizarea proceselor de depozitare și transport complexe. Interconectările și senzorii avansați oferă stivuitoarelor chiar și posibilitatea de a acționa autonom. Rezultatul: flota și managementul flotei devin inteligente, interconectarea și accesul la date în timp real sunt tot mai importante.

Sistemul de management al flotei Linde connect pune la dispoziție exact acele informații de care aveți nevoie pentru un management eficient al flotei. Indiferent dacă este vorba de producție sau de hale de depozitare: connect interconectează stivuitoarele dvs. și vă informează continuu cu privire la starea actuală a întregii flote.

Cu familia de produse connect de la Linde Material Handling, managementul flotei este digital.

Avantajele dvs. în managementul flotei

Economie

Aveți la vedere starea, încărcarea și disponibilitatea întregii flote - pentru o încărcare optimă a tuturor stivuitoarelor.

Siguranță

Preveniți cu scop precis utilizarea neautorizată, operarea eronată și alte pericole - pentru mai multă siguranță în depozit și în producție.

Transparență

Înregistrați și gestionați datele operatorilor și stivuitoarelor dvs., creați rapoarte și structuri organizaționale - pentru un management transparent al flotei.

Service

Reduceți numărul accidentelor, suprasolicitarea și daunele stivuitoarelor și urmăriți întreținerile necesare - pentru o flotă performantă și îngrijită.

Software Linde connect:desk

Sistemul de management al flotei connect:desk vă oferă acces comprehensiv la toate datele flotei. Software-ul este utilizat pentru a gestiona datele stivuitorului și ale operatorului și permite compilarea ușoară a rapoartelor.

De la gestionarea stivuitoarelor și operatorilor, la planificarea întreținerii și utilizării și până la monitorizarea și analiza tuturor datelor stivuitoarelor - connect:desk este piesa centrală a întregului management al flotei. Software-ul poate fi operat intuitiv și, din acest motiv, este adecvat atât pentru managerii de flote cu experiență, cât și pentru utilizatorii ocazionali, care au nevoie doar de anumite funcții.

Infrastructura potrivită - tehnologii de transfer

WLAN

Datele sunt transferate direct de la stivuitor către baza de date prin rețeaua WLAN.

Comunicații mobile

Datele sunt trimise către baza de date prin intermediul rețelei celulare.

Versiunea lansată a software-ului:

connect:desk 2.7.4

connect:composer 2.3.19

Module funcționale variabile

Cerințele pentru sisteme de management al flotei sunt deseori foarte specifice: fiecare companie are un mediu de aplicare diferit pentru stivuitoare. Din acest motiv, modulele funcționale individuale ale sistemului Linde connect se pot combina individual pentru a forma un sistem care îndeplinește optim cerințele respective.

  • Prin intermediul connect:ac, administratorii controlează accesul la flote și permit o verificare sigură și facilă a stivuitoarelor, înainte de fiecare utilizare.
  • connect:dt documentează durata de utilizare, accidentele și funcționalitatea stivuitoarelor din flotă.
  • Cu connect:an, managerii de flote analizează și monitorizează încărcarea și performanța parcului auto. În plus, modulul evaluează starea bateriei și detectează posibilele operări eronate.
  • Cu connect:zi, zonele de siguranță Linde Safety Guard sunt interconectate cu adaptări ale vitezei pentru stivuitoare. Prin intermediul software-ului, se pot seta mărimea zonei și viteza maximă, iar rapoartele interactive în dispunerea halelor creează transparență cu privire la flotă.

connect:desk în detaliu

Dashboardul software-ului de management al flotei connect:desk de la Linde Material Handling este centrala de comunicare a programului.

Dashboard

Dashboardul servește ca centrală de comunicare a connect:desk. Managerii de flote își pot monitoriza și controla flota cu widgeturi adaptabile individual, precum calendarul, mesajele din vehicul și permisiunile de acces. La nevoie, toate mesajele sunt redirecționate direct către aceștia sub formă de e-mail.

În zona Organizare a software-ului de management al flotei connect:desk de la Linde Material Handling, se editează informații despre operatori, locul de utilizare, stivuitoarele alocate și alte informații.

Organizare

În zona Organizare, managerii de flote pot să editeze informații despre operatori, locul de utilizare, stivuitoarele alocate și alte informații. Afișarea sub formă de listă structurată ierarhic oferă o reprezentare clară a structurii organizaționale și simplifică alocarea și gestionarea drepturilor de acces și de utilizare.

În zona Gestionare a software-ului de management al flotei connect:desk de la Linde Material Handling se gestionează volume de date mari.

Gestionare

Tabelele, vizualizările detaliate și diferite elemente de introducere permit examinarea flexibilă, îngrijirea și extinderea volumelor de date mari. Astfel, de exemplu, se pot gestiona cu ușurință permisele de conducere, instruirile sau evaluările stării de sănătate.

În secțiunea Zone a software-ului de management al flotei connect:desk de la Linde Material Handling, managerii de flote planifică zonele și trecerile prin hale.

Zone

În secțiunea Zone, managerii de flote planifică și configurează zonele și trecerile prin hale pe baza planurilor proprii ale halelor sau fabricilor, iar la nevoie, definesc adaptările automatizate ale vitezei. Astfel, de exemplu, viteza stivuitorului este controlată cu scop precis în intersecții sau în locuri înguste, iar siguranța este sporită.

Rapoarte de autentificare

Jurnalul oferă o vedere de ansamblu asupra tuturor evenimentelor înregistrate ale fiecărui stivuitor în parte. În tabelul Pre-Op-Check, sunt listate toate verificările Pre-Op-Check efectuate ale stivuitoarelor selectate, precum și răspunsurile aferente ale operatorilor. Diagramele interactive arată stările de încărcare și deconectările care atrag atenția și pot fi grupate în funcție de operator și vehicul. Astfel, managerii de flote știu exact cine ce stivuitor, când și cum l-a utilizat.

Rapoarte de utilizare

Analiza utilizării oferă o prezentare de ansamblu asupra utilizării și încărcării tuturor stivuitoarelor. Diagrama interactivă arată pentru cât timp și în ce scop au utilizat operatorii stivuitoarelor selectate. De asemenea, sunt listate valorile de șoc, evoluția stării de încărcare și alocarea trecerilor prin zone.

Raport de întreținere în software-ul de management al flotei de la Linde Material Handling

Rapoarte de service

Secțiunea Service listează termenele de service și întreținere ale tuturor stivuitoarelor din flotă. Astfel, managerii de flote pot reuni cu scop precis termenele de întreținere și pot reduce costurile.

Raport de coordonare în software-ul de management al flotei de la Linde Material Handling

Rapoarte de coordonare

Categoria Coordonare livrează date despre operatori, precum și despre utilizarea și încărcarea tuturor stivuitoarelor. Distribuirea stivuitoarelor oferă o vedere de ansamblu asupra componenței întregii flote - ordonată în funcție de producător, tipul stivuitorului, precum și alte criterii. Flota listează toate stivuitoarele cu cele mai importante caracteristici ale acestora. În secțiunea Instruire operatori, se regăsesc toate instruirile efectuate de operatorilor, precum și cele în așteptare.

Componente hardware pentru un management al flotei fără probleme

Componentele hardware ale Linde connect conectează flota de stivuitoare cu software-ul bazei de date aferent. Colectează și transferă datele de control și de la senzori și le pregătesc pentru prelucrarea ulterioară. În plus, acestea pot fi utilizate ca sistem de blocare electronic, cu identificare cu PIN sau prin RFID.

Stivuitoarele noi sunt livrate cu hardware-ul Linde connect, iar toate componentele sunt disponibile și ca soluții de modernizare pentru stivuitoarele existente și ale altor producători.

connect: Chip de la Linde Material Handling

Consiliere și asistență profesională

Consultant Linde la locația clientului

Toate componentele dintr-o singură sursă: Experții Linde și ai dealerilor Linde vă sprijină în configurarea, ajustarea și exploatarea managementului flotei dvs. Componentele hardware și software ale Linde connect sunt dezvoltate în permanență și primesc constant noi funcții.

Managementul flotei - FAQ

Ce este managementul flotei?

Prin managementul flotei, flota de stivuitoare a unei companii poate fi controlată centralizat. Aici, este vorba în primul rând de optimizarea disponibilității stivuitoarelor individuale și de coordonare reciprocă a rutelor parcurse. Pentru aceasta, stivuitoarele moderne colectează în permanență date care informează cu privire la starea acestora și încărcarea actuală. Managementul flotei ajută la utilizarea resurselor în cel mai bun mod posibil și la detectarea timpurie a unor probleme precum deficitele de capacitate.

Pentru cine sunt relevante sistemele de management ale flotei?

Managerii de flote au sarcina de a planifica în avans utilizarea stivuitoarelor, de a optimiza procesele și de a reduce costurile de funcționare ale flotei de stivuitoare. Cerințele pentru managementul flotei diferă de la o întreprindere la alta, întrucât depind mult de mărimea flotei. Software-ul modern de management al flotei asigură faptul că se poate utiliza la maxim potențialul fiecărei flote, indiferent de mărime. Managerul de flote cu experiență profită aici la fel de mult ca utilizatorul ocazional, care are nevoie doar de anumite funcții.

Ce este deosebit la managementul flotei Linde?

Cu familia de produse Linde connect, Linde Material Handling oferă soluția perfectă pentru managementul modern al flotei. Linde connect interconectează stivuitoarele și informează continuu managerii de flote despre starea logisticii lor în producție sau în halele de depozitare. Această transparență face ca utilizarea flotei să fie mai sigură și mai economică. Disponibilitatea fiecărui stivuitor crește.

Coordonați comenzile și transportul rapid și ușor

Aplicația Linde Truck Call simplifică atribuirea comenzilor de transport în cadrul flotei și scurtează semnificativ calea de comunicare între managerii flotei și operatori.

Aici aflați mai multe despre aplicație