Modernizare și accesorii

Pentru mai multă siguranță, eficiență și confort
Stivuitorul Linde cu iluminare cu LED-uri se deplasează în depozit, cu sarcină

Cu 77 de serii standard și 382 de variante de design, Linde Material Handling oferă soluția potrivită pentru toate sarcinile logistice. Cu toate acestea, cerințele de dotări pentru stivuitoare sau echipamente de depozitare se pot schimba în timp, de exemplu datorită noilor cerințe de siguranță, proceselor logistice modificate sau nevoilor de confort ale operatorilor care lucrează cu stivuitoarele zilnic. În multe cazuri, modernizarea simplă ajută aici, de exemplu, la adaptarea unui stivuitor la noile cerințe sau la ridicarea la cele mai noi standarde tehnice fără conversie extinsă. În plus, puteți dota întreaga flotă cu aceleași tipuri de dotări. Linde oferă soluții și accesorii de modernizare adecvate pentru ariile de siguranță, eficiență și confort. Acestea includ, de exemplu, sistemul inovativ de asistență Linde Safety Guard, sistemul de avertizare Linde BlueSpot™, componente pentru înregistrarea și transmiterea automată a orelor de funcționare sau un suport practic pentru smartphone-uri.

Siguranță

Nu există compromisuri când vine vorba de siguranța funcționării. Acesta este motivul pentru care Linde oferă soluții de modernizare, de la semnalele vizuale de avertizare la sistemele de asistență a operatorilor, care cresc siguranța pentru operatori și pentru pietonii din fabrică. Printre exemple se numără sistemul de avertizare rapidă Linde Safety Guard pentru pericole, Linde BlueSpot™ pentru o mai bună vizibilitate a stivuitoarelor care se apropie și sistemul de asistență a operatorului Linde Speed ​​Assist.

Linde Safety Guard

Acolo unde operează stivuitoare, există o interacțiune complexă între oameni și utilaje. Linde Safety Guard este un sistem inovator de asistență care crește siguranța pentru operatorii de stivuitoare și pietonii din imediata apropiere a stivuitorului.

Aflați mai multe aici

Linde TruckSpot

Culoarele înguste, intersecțiile și zonele cu vizibilitate redusă împiedică adesea pietonii să vadă la timp un stivuitor care se deplasează invers. Linde TruckSpot, o soluție de avertizare optică, anunță printr-un semnal luminos că se apropie un stivuitor.

Aflați mai multe aici

Linde VertiLight și benzi cu LED Linde

Lumina potrivită la momentul potrivit este o cerință esențială pentru siguranță și eficiență, atunci când se lucrează cu un stivuitor. Cu Linde VertiLight și benzile cu LED Linde, Linde Material Handling oferă două concepte inovatoare de iluminare.

Aflați mai multe aici
Videoclip despre Orange Belt

Garanție la fix cu OrangeBelt

Monitorizarea blocării cu Linde OrangeBelt împiedică un operator să demareze cu centura de siguranță neasigurată. Culoarea de semnalizare, care poate fi văzută de departe, indică imediat dacă un operator poartă centura de siguranță. OrangeBelt crește astfel siguranța operațională la fel de eficient.

SpeedAssist reduce viteza

Lucrul rapid cu stivuitorul înseamnă o productivitate ridicată, dar siguranța operațională nu trebuie să sufere ca rezultat. Operatorii de stivuitoare de multe ori nici nu sunt conștienți de viteza lor excesivă. Sistemul de asistență dezvoltat de Linde, SpeedAssist, asistă operatorul prin reducerea automată a vitezei la intrarea în halele de depozitare și producție. Deci, oriunde, o viteză adaptată ajută la evitarea accidentelor. Distanța, sensibilitatea și timpul de răspuns al senzorilor radar moderni pot fi adaptate individual la mediu și la cerințele clienților. Acest lucru asigură faptul că stivuitorul, de exemplu, nu frânează în mod neintenționat atunci când trece pe sub poduri, în afara sediului companiei. Linde Speed ​​Assist este ușor de asamblat, crește siguranța în interior și menține eficiența ridicată obișnuită a stivuitoarelor în exterior.

Videoclip despre utilizarea sistemului Linde Speed Assist la Meyer Werft

Eficiență

Diferitele soluții ale sistemului de management al flotei Linde connect: transformă echipamentele de depozitare și stivuitoarele într-o flotă inteligentă. connect: conectează stivuitoarele în rețea și oferă informații pentru o utilizare economică și sigură. Astfel, aveți o imagine de ansamblu asupra utilizării stivuitorului și a stării de întreținere și controlați drepturile de acces. Linde furnizează la cerere produse connect; ca soluții de modernizare pentru stivuitoarele existente și de la alți producători.

Jurnal digital

Cu connect:dt ore de funcționare, știți întotdeauna cât de ocupat este un stivuitor. Este folosit prea rar sau depășește deja utilizarea planificată? Este necesară întreținerea? Cu cunoștințe precise despre orele de funcționare, intervalele de service pot fi planificate mai bine, puteți optimiza utilizarea capacității și evita blocajele. În plus, nu este necesară înregistrarea manuală a orelor de funcționare.

Mai multe despre connect:dt ore de funcționare

Raport automat de erori

connect:dt coduri de eroare transferă codurile de eroare de la dispozitivul de control al stivuitorului. În acest fel, uzura poate fi recunoscută în timp util și se pot evita deteriorările stivuitorului. Un raport clar prin e-mail vă spune cum funcționează stivuitoarele dvs. Dacă doriți, sistemul poate informa automat serviciul pentru clienți. Acesta este modul în care connect:dt coduri de eroare asigură pregătirea operațională optimă a flotei dvs.

Mai multe despre connect:dt coduri de eroare

Cu clic în loc de cheie

Cu connect:ac controlul accesului, știți întotdeauna ce operator conduce în prezent ce stivuitor. Puteți, de asemenea, să gestionați autorizațiile de conducere și să deblocați stivuitoare pentru utilizare prin PIN sau RFID. Utilizarea neautorizată sau cheile pierdute sunt astfel excluse.

Mai multe despre connect:ac controlul accesului

Analiza performanței stivuitorului

Soluția connect:an analiză a utilizării vă arată timpul de utilizare, starea și întreținerea, precum și proporțiile de ridicare, coborâre și deplasare pentru fiecare stivuitor din flotă. Cu ajutorul datelor înregistrate, puteți vedea performanța efectivă a flotei și potențialul de îmbunătățire atunci când utilizați și operați stivuitoarele.

Mai multe despre connect:an analiză de utilizare

Confort

Operatorii de stivuitoare își petrec zilnic multe ore în stivuitoare. Este cu atât mai important ca mediul de lucru să fie optim. Aceasta contribuie la operarea eficientă și la cel mai bun confort posibil pentru operatori. Cabinele moderne Linde pentru operator pot fi adaptate cerințelor speciale, cu numeroase accesorii. Linde oferă, de exemplu, perne de scaun întărite sau suporturi montabile ulterior pentru dispozitive electronice. Aceasta înseamnă că dotările stivuitorului și mânerele și metodele de lucru necesare ale operatorului pot fi coordonate optim.

Mâner din lemn pentru joystick-urile Linde Load Control

Mâner din lemn pentru joystick-uri

Mânerul din lemn pentru joystick-urile Linde este un mod elegant de modernizare și personalizare a stației de lucru. Este disponibil cu pârghii simple, centrale și încrucișate. Lemnul tare fără așchii oferă multe avantaje față de mânerele din plastic convenționale. Pe lângă senzația plăcută, este mai puțin sensibil la contaminare și previne alergiile la plastic. Fiecare mâner din lemn este unic și fabricat în Germania.

Videoclip despre suportul pentru terminal, de la Linde Material Handling

Suport pentru terminal

Cu soluția de modernizare pentru suporturile de terminale, flotele de stivuitoare existente pot fi ușor adaptate la utilizarea terminalelor electronice. Suportul reglabil în înălțime este fixat pur și simplu pe coloana A dreaptă a stivuitorului și poate fi înclinat după dorință. Are o conexiune de alimentare și o temporizare a alimentării pentru funcționarea neîntreruptă a monitorului.

Huse pentru scaune, de la Linde

Huse pentru scaune

Scaunele stivuitorului sunt deosebit de solicitate din cauza murdăriei și a presiunii intermitente, dese. În funcție de uzură, husele devin inestetice și, de asemenea, incomode pentru operatori. Husele scaunelor cu velur din microfibră sunt deosebit de ușor de îngrijit și rezistente. Inserțiile laterale din piele sintetică protejează în plus împotriva uzurii.

Videoclip despre suportul pentru telefon, de la Linde Material Handling

Suport pentru telefon

Cu un suport pentru telefonul mobil, operatorul poate fi atent în permanență la afișaj și îl poate utiliza cu ușurință. Suportul, care poate fi ușor atașat folosind o clemă sau o ventuză, este potrivit pentru toate tipurile de stivuitoare.

Videoclip despre clipboard, de la Linde Material Handling

Clipboard

Un clipboard clasic asigură mai multă ordine și eficiență la stația de lucru a operatorului: Acces rapid la documentele de lucru și vizibilitate optimă datorită iluminării cu LED-uri.