Consultanță

Recunoașterea potențialului
Consultanță de la angajații Linde, la locație

În domeniul fluxului de materiale există multe provocări, dar și noi oportunități. Noile cerințe din jurul fluxului de materiale sunt foarte complexe: presiunea costurilor, portofoliile de produse mai mari sau structurile logistice modificate influențează schimbarea. Pe de altă parte, planificatorii trebuie să țină seama de mulți factori atunci când optimizează procesul. Fluxul de materiale trebuie, prin urmare, să fie planificat atât rapid cât și precis. Acest lucru este posibil numai cu ajutorul consultanței minuțioase.

Linde oferă servicii extinse de consultanță pentru analiza detaliată a acestor factori potențiali și este de asemenea disponibilă pentru a vă ajuta la fața locului.

Consultanță privind fluxul de materiale

Pentru a optimiza fluxul de materiale intralogistic, Linde Material Handling oferă clienților săi consultanță completă pentru sistem.

Aflați mai multe

Optimizarea flotei

Linde Material Handling oferă o analiză cuprinzătoare și consultanță pentru utilizarea unei flote personalizate în domeniul intralogisticii.

Aflați mai multe

Linde Safety Scan

Siguranța este un factor esențial pentru productivitatea în traficul interior de pietoni și stivuitoare. Cu Linde Safety Scan, puteți reduce durabil riscurile de siguranță asociate traficului intern.

Aflați mai multe