Reverse Assist Camera de la Linde Material Handling

Pietonii în vizor
Display-ul Reverse Assist Camera

Atunci când stivuitoarele și oamenii se întâlnesc în spații înguste, pot apărea accidente cu ușurință. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când operatorii de stivuitoare nu văd persoane în imediata apropiere a utilajului sau le acordă atenție prea târziu. Pietonii se bazează adesea pe faptul că sunt observați în timp util. O greșeală care, în cel mai rău caz, poate fi fatală. Potrivit statisticilor, coliziunile dintre oameni și stivuitoare sunt unul dintre cele mai frecvente tipuri de accidente în operațiunile din depozit. Cel mai mare risc provine de la stivuitoarele care se deplasează în marșarier. Cu Reverse Assist Camera, Linde Material Handling oferă o soluție inteligentă pentru a evita cât mai bine posibil accidentele care implică vătămări corporale. Sistemul este integrat ca standard la noua generație de stivuitoare Linde cu contragreutate și este disponibil pentru toate celelalte stivuitoare Linde ca soluție de modernizare.

O soluție inteligentă: Protecție împotriva accidentelor datorită detectării persoanei

Reverse Assist Camera de la Linde este un sistem de camere bazat pe AI pentru detectarea automată a persoanelor. Inteligența artificială a camerei înregistrează pietonii din apropierea utilajului și este optimizată pentru persoanele care poartă îmbrăcăminte de lucru și de protecție. Sistemul distinge oamenii de alte obstacole în timp real și avertizează operatorul stivuitorului în mai multe etape ale unei coliziuni iminente.

Funcția de avertizare poate fi combinată și cu o reducere a vitezei pentru a încetini automat stivuitorul în apropierea oamenilor și pentru a preveni coliziunile. Zonele de detectare și mecanismele de avertizare pot fi adaptate individual la stivuitorul respectiv și la cerințele de la fața locului.

Reverse Assist Camera de la Linde este utilizată la CEMEX

Sistem de avertizare compact: Totul într-o singură cameră

Software-ul AI al Reverse Assist Camera este complet integrat în cameră, eliminând nevoia de componente hardware suplimentare (cum ar fi transmițătoarele personale portabile). De asemenea, nu este necesar un dispozitiv de control suplimentar. Pentru o protecție completă de la primul metru, sistemul se activează automat imediat ce operatorul pune contactul. Deoarece sistemul detectează doar oamenii, avertismentele inutile și adesea enervante sunt reduse la minimum.

Pur și simplu sigur: Complet integrat sau ușor de adaptat

În noua generație de stivuitoare cu contragreutate de la Linde, Reverse Assist Camera este deja complet integrată în arhitectura utilajului din fabrică, astfel încât toate avertismentele sunt afișate direct pe display-ul stivuitorului.

Camera este disponibilă ca soluție de modernizare pentru toate seriile actuale de stivuitoare Linde. Poate fi instalată cu ușurință pe orice stivuitor și configurată pentru utilizarea specifică folosind plug-and-play.

În siguranță în orice mediu: Zona de avertizare se deplasează odată cu dvs.

Zona de detectare a Reverse Assist Camera poate fi reglată individual. În funcție de cerințe, pot fi definite niveluri de avertizare în funcție de distanță și pot fi setate reduceri automate de viteză. Dacă o persoană apare în zona de avertizare a camerei, sistemul încetinește viteza stivuitorului. Punctul de pornire al zonei de avertizare definită este întotdeauna camera în sine. Aceasta înseamnă: dacă stivuitorul se deplasează, se deplasează și zona.

Sistemul este disponibil și pentru partea din față sub denumirea „Front Assist Camera”, astfel încât partea frontală a stivuitorului poate fi monitorizată. Ca soluție integrată în noua generație de stivuitoare cu contragreutate de la Linde, camera oferă două tipuri diferite de reducere a vitezei și avertizează operatorul atunci când conduce înainte și înapoi.

Echipamentul potrivit pentru fiecare: Avertizare in mai multe variante

Camera poate fi operată cu sau fără monitor. În funcție de versiune, sistemul avertizează operatorul în mai multe etape cu semnale vizuale sau acustice. În ambele cazuri, sistemul de avertizare poate fi completat cu o funcție opțională de reducere a vitezei.

  • Cu monitor: În varianta cu monitor, imagini video detaliate ale zonei monitorizate sunt transmise către un ecran tactil de înaltă rezoluție. Sunt afișate mesaje de avertizare adecvate, iar operatorul este avertizat și acustic.
  • Fără monitor: Pentru varianta fără monitor, camera este echipată cu un difuzor integrat pentru a avertiza operatorul cu un semnal acustic cu privire la coliziuni.

Linde X25 și doi pietoni în incinta fabricii CEMEX

Avantaje dintr-o privire

Detectarea persoanei bazată pe AI

Opțiune standard la noile stivuitoare cu contragreutate Linde

Soluție simplă de modernizare pentru toate stivuitoarele Linde

Zona de detectare configurabilă

Avertizare optică și acustică în mai multe etape

Zone de avertizare posibile în fața și în spatele stivuitorului

Monitor tactil opțional cu rezoluție HD 

Reducere opțională a vitezei

Gata de utilizare în orice moment: Etanș împotriva prafului și apei

Reverse Assist Camera a fost proiectată în așa fel încât nici cele mai grele condiții de operare să nu o deterioreze. Nici praful, nici apa nu pot pătrunde în carcasa camerei, ceea ce înseamnă că sistemul rămâne întotdeauna operațional atât în medii foarte uscate, cât și foarte umede. Chiar și curățarea la presiune înaltă sau cu jet de abur nu afectează camera.