Noile stivuitoare electrice pentru sarcini mari seria E100 – E180

Apreciat prin puterea electrică. Convinge prin forță.
E160 de la Linde Material Handling în timpul transportului de sarcini mari.

Stivuitoare electrice într-o nouă dimensiune

Forță combinată pentru aplicații fără emisii: Stivuitoarele electrice pentru sarcini mari E100 – E180 sunt cele mai performante din clasa lor. Modelele performante transportă și stivuiesc încărcături de până la 18 tone, la înălțimi de până la zece metri. Astfel, stivuitoarele electrice pentru sarcini mari sunt la același nivel cu stivuitoarele pentru sarcini mari cu motor cu combustie internă de la Linde - și anume, chiar în top.

Energie pentru orice aplicație

Dotate, la alegere, cu două baterii cu plumb-acid sau două baterii cu litiu-ion, stivuitoarele pentru sarcini mari E100 – E180 oferă eficiență energetică remarcabilă. Stivuitoarele electrice pentru sarcini mari cu tehnologie litiu-ion se pot reîncărca intermediar rapid, fiind astfel gata de utilizare aproape neîntrerupt. Cu aceste două opțiuni, stivuitoarele pentru sarcini mari sunt avantajoase atât pentru aplicații cu solicitare redusă, cât și pentru aplicații continue intense. Cu stivuitoarele mari fără emisii, silențioase și ușor de întreținut, Linde oferă soluția cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor, pentru orice domeniu de utilizare.

Stivuitor electric pentru sarcini mari de la Linde Material Handling în utilizare.

Forță din tehnologie consacrată

Sistemul de acționare al utilajelor electrice pentru sarcini mari se bazează pe componente consacrate ale seriei de 8 tone de la Linde: câte patru motoare electrice pentru transmisie și sistemul hidraulic de ridicare, precum și două baterii, asigură fiabilitatea maximă - chiar și în aplicațiile cele mai dure. Soluția perfectă pentru companiile care doresc să protejeze resursele și mediul înconjurător, fără a pierde din performanță și să reducă zgomotul și emisiile în timpul utilizării.

Vedeți cum vă pot ajuta stivuitoarele electrice pentru sarcini mari

Ergonomice în mod perceptibil

Nu doar stivuitoarele electrice pentru sarcini mari realizează performanțe maxime, ci și operatorii acestora. Din acest motiv, Linde pune preț pe confortul maxim și pe mediul de lucru sănătos. Cabina spațioasă, pe suporturi din cauciuc, amortizează șocurile și vibrațiile. Suprafețele mari din sticlă din uși, parbriz și lunetă oferă operatorului o vizibilitate excelentă în toate direcțiile. Poziția confortabilă pe scaun, manevrabilitatea precisă și flexibilă și nivelul redus de zgomot reduc la minim stresul pentru operator, sporind astfel atenția și capacitatea de concentrare.

Puternic în siguranță

Stivuitoarele Linde sunt proiectate 100 % pentru siguranța operatorilor și a mediului. Un sistem de monitorizare a scaunului blochează sistemul hidraulic de lucru și transmisia atunci când operatorul părăsește scaunul. Datorită plafonului transparent armat standard, operatorul vede în permanență mărfurile transportate, în timpul depozitării și scoaterii din depozit. Acest lucru garantează manevrarea precisă a încărcăturii, cu protecție maximă împotriva căderii încărcăturilor. O caracteristică deosebită a stivuitoarelor electrice Linde: bateriile integrate complet în șasiu, precum și contragreutatea care se aplatizează spre spatele stivuitorului, pentru a menține complet liberă vizibilitatea din cabina operatorului la mersul înapoi.

Energie la cerere

Cu puterea lor combinată, stivuitoarele electrice Linde pentru sarcini mari sunt la egalitate cu omologii lor cu motor combustie internă, în ceea ce privește performanța de manipulare. Stivuitoarele electrice pentru sarcini mari sunt dotate cu patru motoare de ridicare performante, fiecare cu o putere de 25 kilowați. Două motoare de 18 kilowați cuplate pe fiecare roată motoare livrează putere pentru manevre rapide și precise. Bateriile sunt înlocuite în decurs de câteva minute.

Gata de utilizare în cel mai scurt timp

Ușurința în întreținere joacă un rol decisiv la toate stivuitoarele Linde. Prin intermediul cabinei basculante a stivuitoarelor electrice pentru sarcini mari, toate subansamblurile importante pot fi accesate și întreținute rapid și simplu, iar la nevoie, pot fi înlocuite rapid. Acest lucru reduce considerabil timpii de inactivitate cauzați de lucrările de întreținere. Design-ul Linde E100 – E180 permite schimbul între baterii cu plumb-acid și Li-ION, fără a fi necesare modificări la structură.

Complet electrice, complet interconectate

Stivuitoarele pentru sarcini mari de la Linde pot fi echipate cu o unitate de transfer de date wireless și, astfel, pot fi integrate în orice sistem de management al flotei, pentru a optimiza încărcarea stivuitoarelor, a planifica mai precis intervalele de întreținere și a gestiona multe alte procese care țin de operatori și stivuitoare. Datorită criptării multiple, toate informațiile sunt securizate conform celor mai înalte standarde de protecție a datelor.

It's a Linde.

Cele mai puternice stivuitoare electrice din lume: Încercați acum un test drive.

Luați legătura cu noi acum