Dispozitiv de control electronic

Mișcare precisă
Dispozitiv de control electronic pentru stivuitoarele Linde

Dispozitivul de control electronic al stivuitorului permite un control extrem de sensibil al acestuia. Acesta controlează toate mișcările atât ale stivuitorului, cât și ale sistemului hidraulic, și monitorizează semnalele electronice pentru a preveni defecțiunile. Cu o calitate originală a producătorului, Linde asigură siguranța și eficiența necesară a dispozitivului de control electronic.

Avantajele dispozitivului de control electronic de calitate Linde

Operare sigură datorită designului redundant

Dispozitivul de control electronic la calitatea originală a producătorului Linde este redundant, ceea ce înseamnă că transmite de două ori toate semnalele electronice. În același timp, monitorizează continuu semnalele procesate și astfel previne eventualele defecțiuni.

Interacțiunea eficientă a componentelor

Un stivuitor poate fi controlat atât de precis și de sensibil pe cât permite interacțiunea dintre sistemul său mecanic și cel electronic. Dispozitivele de control electronice de la Linde garantează coordonarea optimă a componentelor utilizate. Astfel, operatorii se pot baza întotdeauna pe controlul precis și sensibil al stivuitorului și al sistemului hidraulic. Cu dispozitivul de control, care este adaptat cu exactitate la sistemul de transmisie, Linde utilizează în mod eficient capacitatea nominală a motorului și cuplul maxim și operează la cea mai mică viteză posibilă. Drept urmare, stivuitoarele Linde oferă mai mulți kilometri și un consum de combustibil mai mic. Dispozitivul de control electronic face stivuitoarele Linde nu doar foarte sigure, ci și deosebit de economice.

Protecție funcțională datorită construcției robuste

Dispozitivul de control electronic este o componentă importantă și sensibilă. Prin urmare, dispozitivele de control Linde au o serie întreagă de caracteristici de siguranță. Sunt protejate optim cu o carcasă stabilă. Placa de bază și capacul sunt fabricate din aluminiu turnat deosebit de robust, ușor și rezistent la coroziune. O funcție de răcire împiedică supraîncălzirea dispozitivului de control. Conectorii folosiți și garnitura carcasei protejează în mod fiabil împotriva umidității și asigură funcționarea lină a electronicii, indiferent de condițiile meteorologice. O membrană din Gore-Tex permite compensarea automată a presiunii.

Cu dispozitivele de control electronice de la Linde, stivuitoarele își păstrează caracteristicile de deplasare și siguranță dovedite. Acestea asigură o funcționare lină în toate condițiile meteorologice și permit operatorilor să lucreze eficient.

Dispozitiv de control electronic de la Linde