Lanțuri de ridicare ale catargelor

Bine conectat
Lanțul de ridicare al unui stivuitor Linde cu catarg retractabil

Lanțurile catargelor sunt părțile cele mai utilizate ale unui stivuitor. Cât timp poate fi folosit un lanț, depinde de calitatea materialului utilizat și de construcția elementelor lanțului. Inginerii de la Linde Material Handling le-au optimizat pe ambele. Acesta este motivul pentru care lanțurile de ridicare originale de la Linde sunt deosebit de durabile, rezistente la uzură și sigure.

Avantajele lanțurilor de ridicare ale catargelor, la calitatea Linde

Materiale de înaltă calitate pentru construcție și lubrifiere

Materialele de înaltă calitate care rezistă la încărcături mari sunt utilizate la fabricarea lanțurilor catargelor, de la Linde. Cu o așa-numită lubrifiere prin stropire, pe lângă suprafața lanțului, toate golurile dintre plăcile de legătură și șuruburi sunt lubrifiate uniform înainte de prima utilizare.

Construcție optimizată

Designerii Linde au optimizat îmbinarea componentelor lanțului individual. Așa funcționează zalele finale, ancorele și suporturile de lanț într-o interacțiune ideală. Cu teste extinse – dincolo de cerințele ISO 3691-1 – acestea asigură, de asemenea, rezistența extrem de ridicată a lanțurilor. Aceasta include testul dinamic cu „deviere a lanțului sub sarcină”, care permite determinarea și optimizarea rezistenței și a uzurii în condiții reale. Datorită geometriei optimizate a elementelor care alcătuiesc lanțul, lanțurile rulează lin și dezvoltă un nivel redus de zgomot, care protejează auzul operatorului.