Un trio pentru furnizarea eficientă de materiale

27.05.2020

Noua serie de echipamente de tractare de la Linde Material Handling

Acestea pun în mișcare încărcăturile într-un mod mai confortabil, mai sigur și mai eficient – chiar și în spații restrânse: cele trei noi modele de echipamente de tractare P40 C, P40 C B și P60 C de la Linde Material Handling dispun de un șasiu îngust și oferă o manevrabilitate remarcabilă, dotări versatile și o gamă largă de sisteme de siguranță.

Echipamentele de tractare au devenit indispensabile în multe procese de transport. Acestea sunt folosite în ce mai mare parte ca echipamente de tractare pentru trenuri logistice, de exemplu pentru a alimenta fluxul de producție din mediul industrial, pentru a livra mărfuri la magazinele din terminalele aeroporturilor, pentru servirea mesei in spitale – sau ca “rafturi pe roți” în depozite și centre de distribuție.

Linde Material Handling prezintă trei modele noi de echipamente, fiecare dintre acestea oferind variante de alegere între bateriile litiu-ion și plumb-acid:

  • Linde P40 C cu o capacitate de încărcare de patru tone, o forță de tracțiune nominală de 800 Newton și o viteză nominală de 8/13 kilometri pe oră (cu/fără sarcină).
  • Linde P40 C B cu o capacitate de încărcare de patru tone, o forță de tracțiune nominală de 800 Newton și o viteză nominală de 8/10 kilometri pe oră (cu/fără sarcină).
  • Linde P60 C cu o capacitate de încărcare de șase tone, o forță de tracțiune nominală de 1200 Newton și o viteză nominală de 8/13 kilometri pe oră (cu/fără sarcină).

Noile echipamente de tractare Linde P40 C, P40 C B și P60 C, de la Linde Material Handling

Acestea permit transportul încărcăturilor mult mai confortabil, mai sigur și mai eficient – chiar și în spații restrânse: cele trei modele de echipamente de tractare P40 C, P40 C B și P60 C de la Linde Material Handling.

Toate modelele au o lățime de doar 800 de milimetri și pot fi manevrate cu ușurință, chiar și pe culoare înguste. Din platforma operatorului, acesta are o vedere completă asupra mediului de lucru, remorcii, cuplajului și sarcinii – asigurând vizibilitate și siguranță maximă. Echipamentele de tractare sunt proiectate astfel încât trunchiul și membrele operatorului să râmână în permanență în contururile de protecție ale utilajelor. În cazul unei coliziuni, barele robuste de protecție absrob efectiv forța.

Performanța și echipamentul îndeplinesc cele mai înalte cerințe

Utilajele sunt echipate în versiunea standard cu numeroase sisteme de siguranță. Un exemplu este sistemul Linde Curve Control, care reduce viteza în viraj, în funcție de unghiul volanului.Opțional sistemul Linde Blue Spot proiectează pe sol un punct albastru de lumină, în fața echipamentului, avertizând astfel pietonii ca utilajul se apropie. Farurile LED oferă operatorului o vedere excelentă asupra traseului din față, chiar și pe culoarele slab iluminate.

Noile echipamente de tractare Linde P40 C, P40 C B și P60 C, de la Linde Material Handling

Cele trei noi modele de echipamente de tractare P40 C, P40 C B și P60 C de la Linde Material Handling sunt compacte și oferă manevrabilitate remarcabilă, dotări versatile și o gamă largă de sisteme de siguranță.

Echipamentele sunt oprite de trei sisteme de frânare care acționează independent. Servo frâna electromagnetică (Linde Brake Control) este conectată la întrerupătorul de oprire de urgență și acționează automat ca așa-numita funcție a “omului mort”, atunci când comutatorul de conducere este eliberat. Utilajul se oprește automat și atunci când operatorul coboară din platformă. La rândul său, sistemul de frânare asistat hidraulic reacționează proporțional cu greutatea sarcinii: cu cât sarcina este mai mare, cu atât este mai mare forța de frânare.

Noile echipamente de tractare Linde P40 C, P40 C B și P60 C, de la Linde Material Handling

Noile echipamente de tractare Linde P40 C, P40 C B și P60 C au o lățime de numai 800 milimetri și pot fi manevrate cu ușurință chiar și pe culoare înguste.

Printre alte avantaje ale echipamentelor de tractare Linde este inclusă și suspensia optimizată a platformei, care reduce vibrațiile asupra omului cu până la 30%, comparativ cu modelele anterioare. Pentru o absorbție cât mai bună a șocurilor, aceasta poate fi ajustată și în funcție de greutatea operatorului. Intrarea largă și joasă, volanul reglabil pe înălțime și spătarul reglabil cu scaun rabatabil oferă operatorului un nivel ridicat de confort. Roțile duble asigură stabilitate și tracțiune optimă în toate situațiile de deplasare. Sunt disponibile patru tipuri de roți care sunt realizate din diferite materiale și au diferite proprietăți de aderență, în funcție de condițiile ambientale, precum și de condițiile solului pe care trebuie să se deplaseze. Dacă echipamentul de tractare face parte dintr-un tren logistic („Linde Load Train”), este disponibilă opțional o telecomandă pentru remorci.

Opțional, sistemul modular de management al flotei Linde Connect este utilizat pentru controlul accesului, operarea utilajului, administrarea operatorului, planifica.