Multifuncțional pentru sarcini de o tonă

08.09.2020

Noul electrostivuitor cu operator purtat Linde E10

Este versatil, poate manipula mărfurile cu o greutate de până la o tonă și chiar se potrivește într-un lift de marfă: noul electrostivuitor Linde E10. Cu această nouă ofertă, Linde Material Handling își extinde gama de stivuitoare prin intermediul unui echipament flexibil, cu numeroase funcții de confort și siguranță.

În aproape fiecare industrie există sarcini de transport care necesită un stivuitor deosebit de îngust, scurt și, în același timp, ușor, care se poate utiliza și într-un lift de marfă, de exemplu.Disponibil cu o gamă de baterii plumb-acid sau litiu-ion, noul Linde E10 cu o capacitate de încărcare de o tonă este un echipament versatil, pentru logistica de zi cu zi. Doar puțin mai lat decât un europalet, acesta poate fi utilizat chiar și pe cele mai înguste culoare și, cu o rază de virare de doar 1.317 milimetri, este ușor de manevrat în cele mai înguste spații.

Linde E10

Dacă mersul cu spatele este o necesitate, noul electrostivuitor Linde E10 poate fi echipat cu un set dublu de manete de comandă. Brațul drept al operatorului se sprijină pe o cotieră largă.

Un flux fiabil de materiale - conceput pentru a satisface nevoile clienților

Deoarece echipamentul este proiectat pentru deplasări pe distanțe scurte, nu este echipat cu scaun, dar dispune de un spătar căptușit. Operatorul poate urca în electrosttivuitor din ambele părți, foarte facil. Electrostivuitorul în versiunea standard include un sistem pentru reducerea automată a vitezei în curbe și la ridicarea inițială a catargului, precum și un comutator pentru “om mort”, integrat în covorașul de pe podeaua echipamentului: utilajul se deplasează doar atunci când operatorul se află în conturul acestuia.

Linde E10

Noul electrostivuitor Linde E10 este puțin mai lat decât un europalet. Drept urmare, se potrivește pe culoare extrem de înguste și, cu o rază de virare de doar 1.317 milimetri, poate fi manipulat în cele mai înguste spații.

Linde E10

Multifunctional pentru logistica de zi cu zi: noul Linde E10 compact, cu o capacitate de încărcare de o tonă, este versatil în utilizare.

Ergonomia, siguranța și confortul în operare sunt strâns legate

Forma spațiului de operare este funcțională, fără a compromite confortul. Elementele de comandă amplasate optim, barele de protecție înguste superioare și profilele catargului asigură libertatea maximă de mișcare și vizibilitatea excelentă a sarcinii și a împrejurimilor. Platforma operatorului este decuplată de vibrații, preluând șocurile și asigurând un nivel optim de confort pentru operator. În cazurile în care mersul cu spatele este frecvent, electrostivuitorul poate fi echipat cu un set dublu de manete de comandă. Mai mult, brațul drept al operatorului se sprijină pe o cotieră largă.

Dotările opționale includ, printre altele, un plafon de protecție din sticlă care oferă vizibilitate fără restricții în sus și protecție împotriva căderii obiectelor, precum și sistemele de siguranță Linde BlueSpot și Linde TruckSpot care avertizează pietonii de pericol, prin intermediul semnalelor proiectate pe sol.