Livrarea mărfurilor este ușoară

24.02.2021

Transpaletul compact de la Linde Material Handling

Robust, manevrabil, durabil și flexibil: acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile noului transpalet electric cu operator pietonal de la Linde Material Handling, cu capacitate de încărcare de 1,5 tone. Oferind o funcționare mai convenabilă și funcții de siguranță îmbunătățite, acesta este asistentul ideal pentru încărcarea și descărcarea camioanelor, livrarea pe ultimul kilometru, transportul rapid în aplicații industriale și manipularea mărfurilor în supermarketuri și magazine.

Domeniile de aplicare pentru transpaletele din această clasă de sarcini sunt la fel de variate precum cerințele impuse acestora. În special, acestea sunt proiectate pentru a ajuta operatorii să transporte încărcături într-un mod rapid și sigur - chiar și în spații limitate. „Cu noul Linde MT15, lansăm un echipament simplu, dar care vine cu toate caracteristicile importante ale ADN-ului Linde, precum calitatea, siguranța, confortul și performanța ridicată”, spune Toufik Oussou, Senior Product Manager Warehouse Trucks la Linde Material Handling. Pentru ca transpaletul să poată manevra în spații înguste, acesta a fost proiectat cu dimensiuni deosebit de compacte. Lungimea șasiului (dimensiunea L2) este de 400 milimetri, lățimea totală (dimensiunea B1) măsoară 620 milimetri, iar greutatea totală de doar 180 de kilograme permite utilizarea transpaletului la mezanin sau pe platformele de ridicat. Cu o viteză maximă de 5 km/h cu încărcătură și 5,5 km/h fără sarcină, echipamentul este semnificativ mai rapid decât majoritatea celorlalte transpalete din clasa sa. Gradabilitatea sa este, de asemenea, peste media pieței: Linde MT15 atinge 8% în sarcină și 20% fără sarcină. O baterie litiu-ion de 48 de volți în varianta de 20 Ah sau de 30 Ah asigură o putere suficientă pentru până la trei ore de funcționare. Acumulatorul poate fi reîncărcat la orice priză adecvată prin intermediul încărcătorului încorporat. Dacă nu există timp pentru această operațiune, utilizatorii pot comanda un încărcător extern și o altă baterie, pentru o schimbare rapidă (tip plug&play).

Transpaletul compact de la Linde Material Handling – MT15

Noul transpalet Linde MT15 este un ajutor ideal în operațiunilor de încărcare și descărcare a camioanelor, livrarea pe ultimul kilometru, transportul rapid în aplicații industriale și manipularea mărfurilor în supermarketuri și magazine.

Numeroase alte caracteristici ale echipamentului conduc la îmbunătățirea protecției angajaților și asigură o muncă ergonomică și confortabilă. Pentru a preveni rănirile, transpaleta este echipată cu o timonă lungă, montată jos, care creează o distanță mare de siguranță între operator și echipament, atunci când acesta este în mișcare.

Chiar și cu timona în poziție verticală, transpaleta poate fi acționată cu o viteză redusă, datorită funcției de deplasare cu viteză mică. Acest lucru este deosebit de util, atunci când se efectuează operațiuni în spații închise, de exemplu pe platforme de încărcare sau în zonele înguste din producție și depozitare.

Capul timonei a fost dezvoltat și proiectat pentru a oferi un nivel ridicat de protecție și mult confort. Un inel circumferențial din metal protejează mâinile operatorului, iar butoanele pentru direcția de deplasare, ridicarea inițială, viteza de deplasare și claxon, precum și comutatorul de siguranță sunt amplasate central, pentru un acces ușor. Șasiul coborât previne rănirea picioarelor și deteriorarea furcilor. Un afișaj multifuncțional oferă informații despre orele de funcționare, perioada de întreținere, starea bateriei și codurile de eroare.

Roțile de antrenare și de încărcare robuste, disponibile în diferite modele, precum și barele de protecție robuste împiedică uzura prematură. Sistemul de gestionare a bateriei protejează împotriva utilizării necorespunzătoare și astfel prelungește durata de viață a acumulatorului.