Descoperiți cele mai bune soluții cu Linde Material Handling

15 feb. 2022

Linde Material Handling la LogiMAT 2022

Linde Material Handling (MH) își va prezenta competența vizitatorilor de la LogiMAT 2022, în mai multe zone expoziționale care acoperă o suprafață totală de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Un accent special va fi pus pe noua generație de stivuitoare electrice Linde, pe o mare varietate de sortatoare de comenzi și pe soluțiile digitale pentru siguranța operațională și managementul eficient al energiei.

Vizitatorii care vin la expoziție cu scopul de a se informa cu privire la tehnologiile viitoare ale stivuitoarelor vor găsi mai mult decât ceea ce caută în zonele expoziționale ale Linde MH (Stand B21 din Hala 10, precum și pe suprafețele exterioare dintre Hala 8 și Hala 10). Un exemplu este cea mai recentă generație de stivuitoare cu motor cu combustie internă și electrice în intervalul de capacitate de încărcare de 2,0 până la 3,5 tone. Aceste stivuitoare sunt proiectate pentru a găzdui toate aplicațiile digitale disponibile și oferă performanțe impresionante, consum redus de energie și un nivel ridicat de confort al operatorului, precum și vizibilitate excelentă. Punctul culminant dintre stivuitoarele electrice este seria X, care este unică în industrie.
Aceasta combină avantajele hidrostaticii Linde cu beneficiile unui echipament alimentat cu baterie. Aceasta înseamnă că stivuitoarele electrice sunt la fel de productive ca și omologii lor cu motor cu combustie, insensibile la praf și murdărie și potrivite pentru funcționare continuă la limita de sarcină utilă și pe pante.
În același timp, funcționează într-un mod silențios, fără emisii și permit un consum de energie complet neutru din punct de vedere al carbonului.
„Zona suplimentară exterioară de expoziție este locul perfect pentru a arăta în acțiune numeroasele îmbunătățiri și avantaje ale acestor noi echipamente dezvoltate de Linde MH, cu diferite tipuri de acționări”, menționează Stefan Prokosch, SVP Brand Management Linde Material Handling.

Linde X20 – X35

Stivuitoarele din seria Linde X20 – X35 cu capacitatea de încărcare de la 2,0 până la 3,5 tone sunt capabile să îndeplinească standardele de performanță acolo unde stivuitoarele electrice convenționale își ating limitele. Acestea includ, printre altele, deplasarea pe suprafețe cu gradiente mari.

Un alt accent al prezentării din cadrul expoziției va fi pe gama largă de soluții de picking de la Linde MH, care ajută utilizatorii să obțină o mai mare eficiență în procesele lor de picking. Vor fi expuse atât variantele de echipamente manuale, cât și cele semi-automate, precum și stivuitoare automate, cum ar fi stivuitorul cu catarg retractabil Linde R-MATIC.

Linde R-MATIC – LogiMAT 2022

Stivuitorul automat cu catarg retractabil R-MATIC stabilește noi repere privind lățimea necesară a culoarului de lucru și în detectarea sarcinii. Utilizatorii pot accesa lățimi ale culoarului de până la 3 metri, în modul de funcționare complet automatizat.

O mare atenție va fi, de asemenea, dedicată numărului tot mai mare de soluții software și de consultanță ale companiei. Acestea includ funcțiile extinse ale sistemului de management al flotei „Linde connect”, sistemele de asistență concepute pentru a proteja oamenii, infrastructura și bunurile și gestionarea inteligentă a energiei, bazată pe inteligență artificială, care poate fi folosită pentru a atenua vârfurile cererii de energie electrică și pentru a îmbunătăți consumul planificat de energie în ansamblu.
„Acest aspect îi ajută pe clienții noștri să țină sub control costurile cu energia și să protejeze disponibilitatea flotei lor de stivuitoare electrice în orice moment”, explică Brand Managerul Linde.