Produse premiate: Stivuitorul electric și sistemul de control a trenului logistic Linde

17 mar. 2022

Un alt rezultat impresionant pentru Linde Material Handling în urma unui sondaj al cititorilor

Linde Material Handling (MH) a reușit să impresioneze de două ori în sondajul din acest an al cititorilor „PRODUCT OF THE YEAR 2022” organizat de revista de logistică Materialfluss. În calitate de finalist în top trei, specialistul în intralogistică din Aschaffenburg a fost premiat la nu mai puțin de două categorii: stivuitorul electric Linde X20-X35 la categoria „Stivuitoare și echipamente industriale” și sistemul de ghidare a trenurilor logistice bazat pe cloud Linde Logistic Train Controller la categoria „Software pentru logistică”.

Revista germană de intralogistică „Materialfluss” a selectat pentru a treia oară consecutiv produsele anului. Din 2020, editura WEKA Business Medien GmbH onorează cele mai remarcabile produse și proiecte din domeniile intralogisticii și logisticii. Nominalizările se fac pentru inovații care se remarcă prin caracteristici tehnice deosebite, care se bucură de un mare succes pe piață sau au o influență extraordinară asupra întregului sector industrial. Sondajul din acest an a cuprins un total de 42 de produse și proiecte nominalizate la șapte categorii diferite, fiind premiate cele mai bune trei din fiecare categorie. Premiile au fost prezentate în cadrul unei ceremonii virtuale de decernare, desfășurată pe 16 martie 2022. De la jumătatea lunii decembrie până la jumătatea lunii februarie, cititorii și-au exprimat aproximativ 15.000 de voturi.

Linde X20–X35

La categoria „Stivuitoare și echipamente industriale”, stivuitorul electric Linde X20-X35 a primit premiul „Produsul anului 2022” Materialfluss.

La categoria „Stivuitoare și echipamente industriale”, seria de stivuitoare electrice Linde X20-X35 și-a revendicat titlul de „Produsul anului”. Stivuitoarele electrice inovatoare combină caracteristicile pozitive ale stivuitoarelor cu motor cu combustie internă, cu avantajele stivuitoarelor electrice clasice, oferind astfel o alternativă autentică – chiar și pentru condiții extreme de funcționare, în care stivuitoarele electrice convenționale își ating limitele de performanță. Utilizarea motoarelor electrice moderne elimină zgomotul și emisiile de noxe comune utilajelor cu combustie internă, făcând din modelele X o alternativă de funcționare prietenoasă cu mediul și un nivel redus de zgomot. „Dorim să mulțumim cititorilor care au votat pentru Linde X20-X35 ca Produsul anului 2022”, a declarat Stefan Prokosch, Senior Vice President Brand Management Linde Material Handling. „Odată cu digitalizarea și conectarea în rețea a echipamentelor, deschidem noi oportunități pentru clienții noștri și le oferim siguranța investițiilor viitoare.”

Linde X20–X35

La categoria „Stivuitoare și echipamente industriale” a sondajului cititorilor „Produsul anului 2022”, stivuitorul electric Linde X20-X35 este unul dintre câștigători.

Linde Logistic Train Controller (LLTC)

La categoria „Software pentru logistică”, sistemul de ghidare a trenului logistic bazat pe cloud „Linde Logistic Train Controller” (LLTC) s-a dovedit a fi unul dintre produsele de top.

La categoria „Software pentru logistică”, sistemul de ghidare a trenului logistic bazat pe cloud Linde Logistic Train Controller (LLTC) s-a dovedit a fi unul dintre produsele de top. LLTC determină ruta optimă pentru operatori, reduce ratele de eroare și cerințele de formare a angajaților și răspunde la modificările comenzii cu ajustări în timp real.

În acest mod, sarcinile complexe devin gestionabile și pot fi coordonate în mod fiabil. „Premiul arată că utilizatorii din sectorul logisticii apreciază și recunosc soluțiile noastre pentru optimizarea proceselor”, menționează Prokosch - Linde Brand Manager, în mod clar mulțumit.

Linde Logistic Train Controller

Sistemul de control al trenului logistic bazat pe cloud „Linde Logistic Train Controller” (LLTC) a primit, de asemenea, titlul „Produsul anului 2022” din partea revistei Materialfluss.