Brațe de furcă

Rolul portant
Brațe de furcă originale ale unui stivuitor Linde

Brațele de furcă trebuie să fie deosebit de sigure, robuste și rezistente la uzură. Brațele de furcă intacte sunt mai economice și reduc costurile. Acest lucru se datorează raportului special dintre uzură și capacitatea portantă: chiar și o uzură de zece la sută reduce capacitatea de încărcare cu 20 la sută. Schimbarea regulată a brațelor de furcă este și ea profitabilă. Brațele de furcă originale de la Linde Material Handling asigură îndeplinirea cerințelor ridicate în ceea ce privește durata de viață și siguranța.

Avantajele brațelor de furcă de calitate Linde

Durată de viață lungă

Brațele de furcă Linde sunt întărite cu material suplimentar în zonele aflate sub presiune extremă. Drept urmare, acestea sunt mai robuste, deosebit de rigide și au o durată de viață mai lungă.

Siguranță fără compromis

Linde nu face compromisuri când vine vorba de siguranță. Dimpotrivă: Brațele de furcă au o sarcină nominală cu 20% mai mare și sunt cu aproximativ 50% mai mari decât norma legală cu privire la schimbarea încărcăturii. Datorită unui tratament termic special în timpul producției, așa-numita călire, brațele garantează o capacitate portantă foarte mare.

Stabilitate crescută

Dacă sarcina este distribuită în mod optim pe sania furcii, aceasta este deosebit de stabilă. Pentru ca sarcina să nu poată bascula în lateral, brațele de furcă de la Linde au, de asemenea, o suspensie largă.

Motostivuitorul deplasează sarcini mari pe brațele de furcă

Verificările periodice sunt obligatorii

Operatorii de stivuitoare trebuie să verifice regulat brațele de furcă. Diferitele reglementări din fiecare țară fac acest lucru obligatoriu. Conform FEM 4.004, cel puțin un control anual este obligatoriu în Europa. Conform ISO 5057, operatorii trebuie să înlocuiască brațele imediat dacă sunt uzate cu mai mult de zece la sută.

Cu brațele noastre de furcă originale, vă ajutăm să respectați cerințele de siguranță. Datorită calității lor deosebit de robuste, acestea reduc și costurile de operare.