Software pentru intralogistică și automatizare

Piatra de temelie în viitor
Depozite conectate prin software pentru intralogistică și automatizare

Soluțiile software integrate devin din ce în ce mai importante în intralogistica modernă. Pe de o parte, sunt colectate date și indicatori pe baza cărora se pot lua decizii bine fundamentate pentru strategia corporativă. Pe de altă parte, se pot analiza, optimiza și automatiza toate fluxurile de bunuri, informații și resurse. Vizualizarea și controlul în timp real al proceselor complexe de flux de materiale fac depozitul de mâine mai eficient ca niciodată.

Indiferent dacă procesele din depozit sunt manuale, semi sau complet automate, indiferent dacă este un depozit bloc sau un depozit cu rafturi înalte: soluțiile software de la Linde Material Handling oferă o gamă largă de opțiuni pentru creșterea eficienței proceselor dvs. și realizarea unor economii semnificative. Indiferent dacă abia ați început digitalizarea și automatizarea sau dacă ați făcut deja primii pași: cu aplicațiile noastre puteți profita la maximum de depozitul dvs.

Linde Warehouse Navigator

Depozitul inteligent

Linde Warehouse Navigator este un sistem de control pentru gestionarea depozitelor și stivuitoarelor, care asigură fluxuri de materiale eficiente, cu un timp minim investit. Prin intermediul localizării automate, puteți urmări în timp real toate mărfurile și nu mai trebuie să înregistrați manual pozițiile de depozitare. Sistemul declanșează complet automat toate sarcinile de deplasare și alocă trasee și locuri de depozitare. Astfel, puteți coordona în mod optim stivuitoarele, menținând totodată o vedere de ansamblu asupra coeficientului de utilizare a depozitului.

Prin module de extensie individuale, puteți să extindeți setul de funcții și să adaptați gradul de digitalizare și automatizare. De la stivuitoarele autonome, la transportoarele automate și până la depozitele cu rafturi înalte complet automatizate, toate pot fi integrate fără probleme în sistem. Interfețele și ghidul utilizatorului rămân întotdeauna aceleași.

Linde Warehouse Navigator automatizează toate procesele de depozitare.

Arhitectură de sistem modulară

Sistem de gestionare a depozitelor (LVS)

Baza pentru Linde Warehouse Navigator este un sistem de gestionare a depozitelor performant. Acesta vă susține în fiecare depozit la intrarea și ieșirea mărfurilor, precum și la gestionarea comenzilor și stocurilor. Mulțumită localizării în timp real, acesta cunoaște poziția actuală a tuturor unităților de depozitare, pe care le vizualizează pe o vedere 3D a depozitului.

Sistem de control pentru selectarea comenzilor (KLS)

Cu sistemul de control pentru selectarea comenzilor al Linde Warehouse Navigator, puteți să gestionați eficient și să urmăriți sarcinile de selectare a comenzilor. Sarcinile de lucru mai mari pot fi împărțite în mai multe sarcini de lucru parțiale, care apoi vor fi consolidate. Sarcinile de lucru mai mici, cu multe poziții individuale, sunt reunite de către sistem pentru selectarea în paralel a comenzilor (multi-order-pick).

Sistem de control al stivuitoarelor (SLS)

Sistemul de control al stivuitoarelor din cadrul Linde Warehouse Navigator se potrivește excelent pentru coordonarea rutelor flotei dvs. de stivuitoare și optimizarea fluxului dvs. de materiale. Acesta calculează cele mai bune rute și ghidează operatorul spre destinație, pe drumul cel mai rapid. Astfel, evitați cursele goale și puteți controla sarcinile de deplasare în mod eficient și economic din punct de vedere energetic.

Cine are nevoie de sistemul Linde Warehouse Navigator?

Linde Warehouse Navigator este inițierea perfectă în gestionarea digitală a depozitelor pentru companiile mici și mijlocii care doresc să renunțe la gestionarea manuală a depozitelor. În versiunea standard, puteți gestiona toate procesele din depozit cu efort minim, de la primirea mărfii până la depozitarea și ieșirea acesteia.

Linde Warehouse Navigator este la fel de indicat pentru companiile care operează un depozit bloc sau dispun de o flotă mare de echipamente. Acesta permite identificarea precisă a mărfurilor și a paleților și susține comanda secvențelor de proces parțial sau complet automatizate din intralogistică.

Funcțiile sistemului Linde Warehouse Navigator

 • Gestionare completă a diverselor zone de depozitare
 • Interfață clară a utilizatorului, cu funcționare intuitivă
 • Urmărire fiabilă a mărfurilor cu localizare în timp real
 • Strategii eficiente pentru intrarea și ieșirea mărfurilor și selectarea comenzilor
 • Stabilirea domeniilor de utilizare și a rutelor parțiale
 • Conexiune la sisteme ERP și automatizate
 • Conexiunea dispozitivelor mobile (tablete, smartphone-uri, scanere etc.)
 • Disponibil în 18 limbi

Avantajele sistemului Linde Warehouse Navigator dintr-o privire

 • Transparență deplină cu privire la inventarul curent
 • Arhitectură de sistem sustenabilă și modulară
 • Prelucrarea automată a comenzilor
 • Scalabil în funcție de gradul de digitalizare și automatizare
 • Trasabilitatea tuturor mărfurilor (inclusiv în depozitul bloc)
 • Reducerea erorilor de stocare și selectare
 • Utilizarea optimizată a întregii flote de stivuitoare
 • Reducerea curselor goale

Linde VNA Navigation Interface – non-stop printre rafturile înalte

Ce poate face sistemul Linde VNA Navigation Interface?

Linde VNA Navigation Interface este o completare utilă la navigarea în depozit, de la Linde. Navigarea în depozit asigură faptul că stivuitoarele pentru culoare foarte înguste găsesc cea mai eficientă rută între două puncte de pe rafturile înalte, prin simpla apăsare a unui buton. Navigarea în depozit a echipamentului comunică cu sistemul dvs. de management al depozitului prin intermediul Linde VNA Navigation Interface. Astfel, coordonatele țintă pentru următoarea comandă de transport nu trebuie introduse manual, ci sunt introduse direct în software-ul de navigație al echipamentului.

Cine are nevoie de Linde VNA Navigation Interface?

Linde VNA Navigation Interface este un câștig efectiv pentru toți operatorii de depozite cu rafturi înalte care utilizează deja navigarea pentru depozite, de la Linde. De îndată ce operatorul a finalizat o comandă, echipamentul o primește automat pe următoarea. Coordonatele de destinație pentru mărfurile care urmează să fie mutate nu trebuie introduse individual în sistem. Acest lucru economisește timp și crește considerabil volumul de manipulare.

Funcțiile Linde VNA Navigation Interface

 • Interfață între WMS și echipamente
 • Navigare automată printre rafturile înalte
 • Gestionarea eficientă a listelor de comenzi
 • Disponibil în multe limbi

Avantajele Linde VNA Navigation Interface dintr-o privire

 • Conexiune directă la WMS existent
 • Navigare optimă în depozit pentru a reduce timpul de călătorie
 • Reducerea ratelor de eroare
 • Manipulare mai eficientă a mărfurilor în depozitul cu rafturi înalte

Linde Truck Call – Coordonare digitală a sarcinilor de deplasare

Ce poate Linde Truck Call?

Linde Truck Call permite gestionarea fără efort a sarcinilor de logistică de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet sau prin intermediul unei aplicații de pe smartphone sau tabletă. Linde Truck Call simplifică atribuirea comenzilor de transport în cadrul flotei și scurtează calea de comunicare între șeful de tură și operatori. Șeful de tură poate să prioritizeze sarcinile de lucru, să le adauge informațiile necesare și să le atribuie anumitor grupe de operatori. În plus, acesta obține o vedere de ansamblu optimă asupra sarcinilor de lucru deschise, în curs sau finalizate.

Cine are nevoie de Linde Truck Call?

Linde Truck Call este adecvat în special pentru companiile care dispun de o flotă de stivuitoare mică până la medie. Șeful de tură are posibilitatea să creeze de pe smartphone o sarcină de deplasare cu toate informațiile necesare pentru operatorii săi. Detalii importante pot fi atașate sub formă de fotografii, documente sau comentarii. Acest lucru reduce timpul de comunicare, iar gradul de utilizare a flotei este optimizat.

Funcțiile Linde Truck Call

 • Setarea și editarea simple și eficiente ale sarcinilor de deplasare
 • Atribuire precisă a sarcinilor de lucru către tipuri de echipament și grupe de operator adecvate, precum și indicarea locației, a locului de depunere și a priorității
 • La nevoie, se pot adăuga detalii importante sub formă de fotografii sau document.
 • Vedere de ansamblu asupra tuturor sarcinilor de deplasare deschise, acceptate și rezolvate

Avantajele Linde Truck Call dintr-o privire

 • Eficiență: reducerea curselor goale și grad de utilizare optim al flotei
 • Ușurință în utilizare. crearea și procesarea ușoară a comenzilor, chiar și din mers
 • Siguranță: fără apeluri telefonice ale operatorilor de stivuitoare în timpul deplasării

Stivuitoare automatizate

Economice și sigure: Stivuitoarele autonome din gama Matic de la Linde Material Handling operează cu tehnologie de geo-navigație.

Aflați mai multe

Automatizare inteligentă pentru procesele intralogistice

Datorită unui număr mare de proiecte ale clienților din diverse domenii, Linde Material Handling beneficiază de o înțelegere temeinică a proceselor intralogistice. Pe această bază, am dezvoltat aplicații standard pentru automatizarea etapelor de proces individuale sau a fluxurilor de materiale complete.

Aflați mai multe