Filtre de ulei

Păstrează componentele mobile lubrifiate!
Tehnicianul de service Linde schimbă filtrul de ulei

Uleiul curat este cerința de bază pentru buna funcționare a sistemului hidraulic și a motoarelor cu combustie internă ale stivuitoarelor. Filtrele de ulei de calitate originală a producătorului, de la Linde Material Handling, sunt adaptate precis la cerințele motorului și la sistemul hidraulic al stivuitoarelor Linde. Devierile de calitate nu numai că restricționează performanțele, ele pot chiar deteriora motorul sau sistemul hidraulic sau pot duce la o defectare totală. Filtrele de ulei de la Linde sunt optimizate în așa fel încât să fie deosebit de eficiente și durabile, asigurând astfel performanțe complete pe toată durata de viață recomandată a filtrului.

Avantajele filtrelor de ulei de calitate Linde

Cele mai fine medii de filtrare

Filtrele de ulei de la Linde pot absorbi o mare cantitate de murdărie, înainte de a se înfunda. În acest fel, nu trece ulei nefiltrat în motorul diesel prin derivație. În plus, mediile de filtrare au un grad de separare deosebit de mare, astfel încât niciun fel de particule abrazive nu intră în sistemul de ungere sau în componentele hidraulice sensibile. Datorită impregnării de înaltă calitate, filtrele funcționează de asemenea în mod fiabil și eficient, chiar și într-un mediu umed.

Carcasă robustă

Carcasele filtrelor de ulei Linde sunt proiectate pentru o durată de viață lungă. Rezistă la presiune ridicată și sunt extrem de rezistente la coroziune. Acest lucru asigură funcționarea completă a filtrului, pe perioada recomandată de utilizare.

Garnituri adaptate

Garniturile filtrului de ulei sunt fabricate la milimetru. Materialul utilizat este, de asemenea, deosebit de rezistent la influențele chimice. Acest lucru previne eficient scurgerile.

Supape precise

Presiunea de deschidere a filtrelor este ajustată exact la presiunea sistemului. Această interacțiune perfectă asigură un rezultat optim al filtrului.

Filtrul original: eficient și durabil

Filtrele originale Linde protejează eficient atât motoarele cu combustie internă, cât și toate componentele hidraulice, împotriva uzurii premature. Componentele precum pompa hidraulică, motorul hidraulic, direcția, supapa de control și cilindrul hidraulic beneficiază în special de utilizarea unor filtre adaptate precis.

Filtrele Linde cresc durata de funcționare a motorului cu combustie internă și a componentelor hidraulice. În plus, beneficiați de o durată de utilizare mai lungă a uleiului și deci de un interval mai lung între schimbările de ulei. De exemplu, trebuie să schimbați uleiul hidraulic la fiecare 6.000 de ore de funcționare. Filtrele de ulei de la Linde contribuie astfel la eficiența economică.

spare_part-oil_filter-3687_915_B