Componentele hardware de la Linde connect

Modul de comunicare al stivuitoarelor
Tehnicianul modernizează un stivuitor cu componente Linde

Hardware-ul sistemului Linde connect

Componentele hardware de la Linde connect conectează flotele de stivuitoare cu software-ul bazei de date. Colectează și transferă datele de control și de la senzori și le pregătesc pentru prelucrarea ulterioară. În mod alternativ, pot fi utilizate ca sistem de blocare electronic, cu identificare cu PIN sau prin RFID.

Soluții de modernizare

Stivuitoarele noi sunt livrate cu hardware-ul Linde connect, dar toate componentele sunt disponibile și ca soluții de modernizare pentru stivuitoare existente și ale altor producători. Ca standard, Linde oferă comunicare de date prin GPRS către Linde Cloud și prin Bluetooth către bazele de date locale. Alte tehnologii de transfer fără fir, cum ar fi WLAN, pot fi implementate ca soluții specifice clienților.

unități de acces CAM

connect:access unit (CAM)

Prin intermediul connect:access units, numai operatorii autorizați pot debloca și utiliza stivuitorul folosind un cod PIN sau un cip RFID. Software-ul pentru connect: suplimentar Modulele funcționale pot fi încărcate prin conexiunea Bluetooth. Atât unitățile PIN cât și unitățile RFID pot fi ușor echipate pe stivuitoarele existente de la Linde sau de la alți producători.

connect: unități de date

connect:data unit (CDX)

Unitatea CDX înregistrează datele stivuitorului și le transmite serverelor Linde Cloud prin intermediul rețelei mobile. Poate fi comandat ca un set complet de modernizare de la centrul global de piese de schimb Linde din Kahl. Asamblarea componentelor durează doar câteva minute. Unitatea este conectată la magistrala CAN și este pregătită pentru funcționare imediat după instalare.

connect: set de modernizare

Set de modernizare cu Bluetooth

Stivuitoarele care nu sunt încă echipate cu unități PIN sau RFID compatibile cu Bluetooth pot fi integrate cu ușurință în managementul flotei cu setul de modernizare Bluetooth. Setul de modernizare este pur și simplu conectat la cablajul stivuitorului și mai departe, la modulul de acces existent.

Consultant Linde la locația clientului

Asistența pentru sistemul Linde connect

Toate componentele dintr-o singură sursă: Experții Linde și dealerul dvs. vă vor sprijini în proiectarea, implementarea și operarea continuă a managementului flotei dvs. Componentele hardware și software de la Linde connect sunt dezvoltate în continuu și primesc contant noi funcționalități.

Logistică pentru managementul flotei

Linde connect pune la dispoziția operatorilor de flote exact acele informații de care aceștia au nevoie pentru un management eficient și sigur al flotei.

Prezentare generală

Funcții

Puteți combina modulele funcționale ale sistemului Linde connect la un sistem care îndeplinește optim cerințele dvs. individuale.

Funcții

Software

Software-ul Linde connect oferă acces comprehensiv la toate datele unei flote.

Software