Linde BlueSpot™

Lumina albastră pentru mai multă siguranță
Utilizare Linde BlueSpot™ la un furnizor de băuturi
Linde Linde BlueSpot™ în utilizare

Nu enervează, dar nu poate fi ignorat

Linde BlueSpot™ este alcătuit din două lumini LED strălucitoare, mate, care proiectează un punct albastru pe sol. Acestea pot fi setate să rămână aprinse constant sau să clipească. Indiferent dacă stivuitorul se deplasează înainte sau înapoi, punctul luminos este cu câțiva metri înaintea acestuia. Perioadă îndelungată de utilizare: Linde BlueSpot™ este utilizabil pentru mai mult de 20.000 de ore, deoarece intensitatea ridicată a luminii cu tehnologie LED funcționează cu un consum redus de energie.

Sigur și robust

Componentele electrice ale dispozitivului de avertizare în timpul deplasării sunt certificate în clasa de protecție IP 67. Acestea asigură o protecție optimă împotriva influențelor mediului: Linde BlueSpot™ este rezistent la apă, de exemplu în cazul curățării stivuitorului cu înaltă presiune, și la praf. Deasemenea, nici șocurile și vibrațiile nu afectează lumina de avertizare.

Soluție de modernizare cu Linde BlueSpot™

Montajul Linde BlueSpot

Kit de modernizare din familia BlueSpot™

Linde BlueSpot™ este disponibil și în alte versiuni decât cu lumină albastră. Linde a dezvoltat două variante suplimentare ca parte din kitul de modernizare, pentru direcții și semnale clare.

Linde BlueSpot™ cu săgeată direcțională albastră

Săgeata direcțională albastră

Lumina este proiectată sub forma unei săgeți albastre. În acest mod, direcția de deplasare a stivuitorului este mult mai clară, chiar și în intersecțiile cu vizibilitate redusă.

Linde Linde BlueSpot ™ cu lumină roșie tip LED

Lumina roșie

Linde BlueSpot™ cu lumină roșie tip LED este deosebit de util dacă culoarea albastră este deja utilizată pentru alte avertismente sau dacă traseul este realizat astfel încât să rezulte un contrast mai puternic cu culoarea roșie.

Un ghid plăcut și sigur

Datorită luminilor puternice tip LED ale Linde BlueSpot™, angajații sunt conștienți în mod plăcut și eficient, de stivuitoarele aflate în mișcare: fără zgomot puternic, fără surprize nesigure, fără riscuri. Soluția Linde cu semnal de avertizare se bucură de un răspuns pozitiv corespunzător din partea angajaților. Chiar și vizitatorii din afara fabricii recunosc instinctiv Linde BlueSpot™ ca un avertisment, și reacționează în consecință.

Siguranță prin inovație

Avantajele dintr-o privire

  • Sistem de avertizare al traseului de deplasare: mai multă siguranță pe culoare și în intersecțiile cu vizibilitate redusă
  • Avertizare timpurie: un punct proiectat pe sol cu mult în fața stivuitorului, lasă suficient timp pentru a putea evita utilajul
  • Siguranță în toate direcțiile: poate fi utilizat pentru deplasările înainte și înapoi
  • Tehnologia cu LED: lumină mată și de mare intensitate, cu un consum redus de energie
  • Durată lungă de viață: temperatură de operare foarte scăzută
  • Durabilitate: Rezistent la șocuri, vibrații și curățare la înaltă presiune
  • Diversitate: lumină tip LED cu un punct luminos roșu sau albastru sau săgeată direcțională albastră
  • Foarte bine primit de operatori și pietoni: semnalele de avertizare acustică enervante sunt eliminate

Linde Linde BlueSpot™

Inovația noastră cea mai recentă

Linde TruckSpot

Culoarele înguste, intersecțiile și zonele cu vizibilitate redusă împiedică adesea pietonii să vadă la timp un stivuitor care se deplasează invers. Linde TruckSpot, o soluție de avertizare optică, anunță printr-un semnal luminos că se apropie un stivuitor.

Mai multe informații