Este un furnizor de libertate. Putere electrică fără limite.
Fotbalistul se eliberează de masa de fotbal și aleargă

Cel mai bun din ambele lumi, pentru performanță maximă.

Niciun stivuitor electric nu a avut vreodată mai multă putere. Stivuitoarele electrice X20 - X35 pot concura cu un stivuitor cu combustie internă, chiar și în condiții extreme, atât în interior, cât și în exterior, precum și pe toate tipurile de suprafețe. Cu motoarele lor cu reziliență sincronă (SRM +), acestea duc performanța la un nivel complet nou și creează o flexibilitate fără precedent, pe baza unei platforme comune pentru stivuitoarele electrice și cele cu combustie internă.

Eliberare de performanță eXtremă: noul jucător pentru cei care vor să își extindă posibilitățile!

Platforma pentru o nouă clasă de performanță.

Cu stivuitoarele electrice X20 - X35, Linde Material Handling lansează o nouă clasă de performanță care combină puterea și robustețea stivuitoarelor cu combustie internă cu dinamica, flexibilitatea, emisiile zero și zgomotul redus al unei acționări electrice. Toate acestea se bazează pe platforma testată intens, care este prietenoasă cu operatorul și operațiunile de întreținere și, prin urmare, este foarte economică pentru noile stivuitoare cu contragreutate Linde.

Descoperiți cel mai puternic electrostivuitor din lume. IT'S A LINDE.

Performanță maximă

Noile motoare sincrone cu reziliență prevăzute cu magneți permanenți suplimentari (SRM +) fac din stivuitoarele electrice X20 - X35 o alternativă puternică, dar fără zgomot și fără emisii, la stivuitoarele cu combustie internă.

Rezistență ridicată

Sarcinile mecanice ridicate, praful, murdăria și fluctuațiile extreme de temperatură nu sunt un obstacol pentru modelele X20 - X35. Și dacă ar trebui să se întâmple ceva: toate ansamblurile și componentele stivuitoarelor electrice X20 - X35 sunt optimizate pentru o uzură redusă.

Sustenabilitate fără compromisuri

Toate beneficiile de mediu ale unui stivuitor cu acționare electrică sunt la nivelul de performanță al unui stivuitor cu combustie internă! Cu energie primară generată în mod durabil, stivuitoarele pot fi operate fără a produce emisii de CO2. Sistemele de baterii litiu-ion pot fi utilizate ca stocare a puterii statice și reciclate.

Siguranță la bord

Pe baza platformei comune pentru stivuitoarele diesel și electrice, toate avantajele de siguranță ale acestui design de ultimă generație sunt la bord. De exemplu, optimizări ale design-ului care măresc foarte mult vizibilitatea generală. Caracteristicile standard precum Linde Curve Assist oferă o protecție suplimentară pentru operator și materiale.

Eficiență economică ridicată

Întreținerea redusă datorită design-ului, productivitatea generală ridicată și rețeaua de service vastă garantează performanța ridicată. Interacțiunea perfectă dintre om și mașină crește, de asemenea, productivitatea și, astfel, profitabilitatea în termeni de costuri generale.

Foarte interconectat

Conectivitatea extinsă asigură integrarea cu ușurință a stivuitoarelor în sistemele de management al flotei și în procesele digitale. Actualizările și alte funcții digitale pot fi încărcate ușor și individual. Parametrii importanți pot fi accesați și analizați în orice moment.

Doriți să testați noile stivuitoare?