Hală de depozitare cu stivuitoare în utilizare
Coordonați comenzile și transportul rapid și ușor

Linde Truck Call App

Gestionați comenzile de transport mai eficient

Un tir întârzie din cauza condițiilor de trafic sau o livrare neplanificată ajunge în depozit. Acum trebuie descărcat rapid. Acest lucru necesită informații despre locul în care se poate găsi următorul stivuitor disponibil pentru sarcina corespunzătoare. Canalele lungi de comunicare provoacă adesea întârzieri suplimentare și transporturi fără sarcină.

Cerințe preliminare

Pentru aplicația Linde Truck Call:

  • Smartphone sau tabletă
  • Android® 4.1 (Jelly Bean) sau versiune mai nouă
  • Acces la internet

Pentru portalul web Linde Truck Call:

  • PC sau tabletă
  • browser web actual (de exemplu, Google Chrome, Firefox, MS Edge)
  • Acces la internet

Aplicația Linde Truck Call oferă o soluție în acest caz. Cu ajutorul aplicației, șefii de tură pot introduce cu ușurință și eficient comenzi de transport în sistem, prin smartphone sau tabletă și, în același timp, pot atribui o urgență comenzii. Aplicația informează apoi toți operatorii disponibili. Dacă un operator acceptă comanda online, aceasta dispare din sistem. Când transportul este complet, șeful de tură primește confirmarea. Comanda este detaliată cu fotografii, documente și comentarii. Pentru ca aplicația să fie adaptată la nevoile și flotele diferitelor companii, șefii de tură își pot configura la început stivuitoarele cu dotările și proprietățile adecvate - prin portalul web sau aplicație. În același timp, aplicația este instalată pe smartphone-uri pentru operatori.

Stivuitor în timpul operațiunii de descărcare a unui tir

Cu aplicația Linde Truck Call, șeful de tură își poate organiza rapid și ușor comenzile logistice prin intermediul smartphone-ului.

Avantaje dintr-o privire

Eficiență

Căile de comunicare între șeful de tură și operator sunt scurtate cu ajutorul aplicației. Acest lucru evită cursele fără sarcină și flota poate fi utilizată optim.

Ușurință în utilizare

Aplicația oferă crearea și procesarea ușoară a comenzilor, chiar și din mers. Posibilitatea de a acorda prioritate comenzilor și de a atașa fotografii și documente asigură de asemenea o comunicare detaliată.

Disponibilitate

Aplicația permite o atribuire precisă a comenzilor către stivuitoarele adecvate. În același timp, oferă o imagine de ansamblu simplă a tuturor comenzilor deschise, curente și finalizate.

Funcțiile aplicației

Afișare pe smartphone cu aplicația Linde Truck Call

1. Creare comenzi

Șeful de tură își introduce comanda în aplicație. Pentru a face acest lucru, el înregistrează poziția și locația de depozitare a mărfurilor și determină prioritatea și intervalul de timp a unei comenzi.

Afișare pe smartphone cu aplicația Linde Truck Call

2. Atribuire comenzi

Comanda introdusă va fi transmisă tuturor operatorilor. Dacă un operator acceptă comanda, aceasta nu mai este vizibilă pentru ceilalți operatori.

Afișare pe smartphone cu aplicația Linde Truck Call

3. Comenzi de transport deschise

Șeful de tură primește o listă cu toate comenzile de transport deschise, curente și finalizate prin intermediul aplicației. Primește și o imagine de ansamblu a operatorilor care îndeplinesc în prezent diferite comenzi.

Afișare pe smartphone cu aplicația Linde Truck Call

4. Comenzi de transport finalizate

Dacă o comandă de transport este finalizată, operatorul o confirmă în aplicație. Șeful de tură primește automat confirmarea și informația că operatorul este disponibil din nou.